Hoppa till innehåll

Att mäta är att veta

Medlemskap, Visa alla

16 februari 2019

Varje år frågar vi på Installatörsföretagen dig som medlem vad du tycker om vår verksamhet och medlemskapet. Vi gör det för att kunna utveckla vår verksamhet, leverera medlemsnytta och bygga ett starkt varumärke. Helt enkelt bli ännu mer relevanta för dig och ditt företag.

OBS! Årets undersökning skickas ut från utskick@novus.se, kolla gärna i din skräpkorg om du inte fått någon. Den kan ha fastnat i ditt spamfilter. Tack på förhand!

När du som medlem tycker till i vår medlemsundersökning samlar vi in resultatet i tre medlemsindex – Lojalitet, Varumärke och Prestation. Dessa följer vi upp varje år och ligger sedan till grund för planeringen av vår verksamhet.

________

Ni tyckte till, vi lyssnade

Vid senaste medlemsundersökningen var det framförallt inom följande områden som vi fick signaler om att vi kan bli bättre och erbjuda mer.

  • Berätta om vad Installatörsföretagen erbjuder.

Tack vare er återkoppling genomför vi bland annat Installatörsföretagens kunskapsdagar på 12 orter. Vi fortsätter även att utveckla vår webb genom att anpassa och synliggöra ”Mina sidor” och ”Abonnemangstjänster” kopplat till ditt medlemskap. Vi vässar kontinuerligt innehållet på webben och i vårt nyhetsbrev.

  • Ge service inom alla teknikområden som våra medlemsföretag jobbar inom samt synliggöra branschens förutsättningar.

Under 2018 har vi bildat ett utskott för sprinklerföretag samt erbjuder branschservice till företag som arbetar med elkraftentreprenader. Vi har öppnat en servicetelefon dit du som medlem kan ringa och få hjälp med entreprenadrättsliga frågor. Vi har utvecklat en digital medarbetarguide på webben samt tagit fram nya mallar och blanketter inom områdena Bättre affärer och Bättre arbetssätt. Vi har på olika sätt synliggjort flera yrken inom branschen för tekniska installationer samt fortsatt arbetet med Upplyst.

Var med och påverka genom årets medlemsundersökning

Under mars kommer du att få medlemsundersökningen för 2019 via e-post. Så håll utkik och tyck till! Dina svar är viktiga för oss och påverkar hur vi driver vår verksamhet.