Hoppa till innehåll

Regionala föreningar

Regioner, Visa alla

Den lokala närvaron och de lokala medlemsaktiviteterna är det som uppskattas allra mest enligt vår medlemsundersökning. En förutsättning för att detta ska fungera på ett bra sätt är en stark regional förankring och ett lokalt engagemang som sker via de regionala föreningarna.

regionkarta-thumb.pngDe nya regionala föreningarna, elva stycken, är på plats först den 1 januari 2020. Då blir det även obligatoriskt med ett regionalt medlemskap för alla Installatörsföretagens medlemmar. Företaget blir normalt medlem i den regionala föreningen i vars region företaget/filialen har sitt säte och sin verksamhet.

Fram till 2020 samlar vi all information om de regionala föreningarna på denna sida. Under 2019 finns det 27 regionala föreningar som vi har delat in i tre regioner: norr, mitt och syd.

Nyheter om de regionala föreningarna

Information om de nya regionala föreningarna

30 september 2019

Regionala föreningar Vid årsskiftet är de nya regionala föreningarna inom Installatörsföretagen på plats, men innan dess kommer du som medlem att få information om vilken regional förening just ditt företag kommer att tillhöra, samt annan praktisk information från din regionala förening. Här...
Är du nöjd med innehållet på denna sida?

Tack för din feedback!

Antingen har du nyligen lämnat feedback på sidan eller så gick något fel, försök igen senare.

Tack för din kommentar!

Just nu kan du inte lämna en kommentar, försök igen senare.