Hoppa till innehåll
Rensa söktext och filter
Ämnen
Innehållstyper
Årtal

46 träffar

 1. Ordföranden överens om regionala strukturen

  Nyhet

  Alla ordföranden i de regionala styrelserna är nu överens om hur den nya strukturen ska se ut i de regionala föreningarna. Varje regional förening kommer dock att bygga upp och driva sin egen verksamhet utifrån de gemensamt framtagna normalstadgarna. Detta för att garantera en viss likformighet i uppbyggnaden och framdriften av de regionala föreningarna.

 2. Mer än lön för mödan

  Nyhet

  Det är lätt att glömma bort att du som arbetsgivare tecknar värdefulla försäkringsskydd för dina anställda. Tänk på att informera dina anställda om de förmåner du också betalar för deras arbete, förutom lönen, de kollektivavtalade försäkringarna och tjänstepensionen.

 3. Halvvägs mot ny regional föreningsstruktur

  Nyhet

  Vid årsskiftet blev vi äntligen en gemensam förening – på riktigt. Nästa steg i samgåendet är att skapa en ny, gemensam, regional föreningsstruktur. Nu är det halvtid och fram till idag har en rad beslut fattats och en tidplan har satts upp.

 4. Vi kommer till dig, se till att träffa oss!

  Nyhet

  Som medlem i Installatörsföretagen har du tillgång till en mängd nyttor för dig och ditt företag att använda er av varje dag. Du har en hel organisation i ryggen som kan hjälpa dig med allt ifrån mallar till rådgivning i knepiga entreprenadjuridiska frågor. Under oktober och november drar vi igång "Installatörsföretagens dag" och besöker tolv orter runt om i landet. Under en halvdag möts vi på en ort nära dig, där vi tar upp frågor som berör dig och ditt företagande.

 5. 2018-05-17 Protokoll Installatörsföretagen föreningsstamma pdf 6,9 MB

 6. Medlemsundersökning 2018 – ditt betyg på hur bra vi levererar medlemsnytta

  Nyhet

  Dina åsikter är viktiga för oss i vårt arbete med att ständigt utveckla och förbättra vårt erbjudande till dig som medlem i Installatörsföretagen. Därför är vi tacksamma att flera av er tog er tiden och fyllde i vår årliga medlemsundersökning. Undersökningen är ett av våra viktigaste verktyg för att få rätt fokus i vårt arbete för er.

 7. Medlemsansökan (blankett) pdf 394,2 KB

  Dokument

  Medlemsansökan (blankett) (uppdaterad 2018-06-15)

 8. Blankett utträde Installatörsföretagen pdf 683,2 KB

 9. Nytt ramavtal med Telness

  Nyhet

  Som medlem i Installatörsföretagen erbjuder Telness dig ett billigt, bra och enkelt mobilabonnemang för företagare och entreprenörer inom El- och VVS-teknikbranschen.

 10. Utökat rabattavtal hos OKQ8

  Nyhet

  Som medlem hos oss kan du ta del av många erbjudanden genom IN Rabatt, ett av dem är drivmedelsrabatter hos OKQ8. Det enda du behöver är ett OKQ8 Företagskort som är kopplat till Installatörsföretagens avtal.

Du är på sidan 1 av 5 Nästa sida