Hoppa till innehåll
Rensa söktext och filter
Ämnen
Innehållstyper
Årtal

67 träffar

 1. Hög tid att rapportera dina medlemsuppgifter

  Nyhet

  Det är viktigt att lämna uppgifterna i tid för att bli debiterad rätt förenings- och serviceavgift. För att säkerställa rätt avgifter på första medlemsfakturan, som kommer i början av april, är senaste dag att rapportera in medlemsuppgifterna den 15 mars.

 2. Region syd

  Webbsida

  I region Syd ingår för närvarande åtta regionala föreningar med 1 672 medlemmar. Alla föreningarna har sitt säte i Sydsverige.

 3. Region mitt

  Webbsida

  I region mitt ingår för närvarande sju regionala föreningar med 1 899 medlemmar. Alla föreningarna har sitt säte i Mellansverige.

 4. Region norr

  Webbsida

  I region norr ingår för närvarande tolv regionala föreningar med 690 medlemmar. Alla föreningarna har sitt säte i Norra Sverige.

 5. Regionala föreningar

  Webbsida

  Den lokala närvaron och de lokala medlemsaktiviteterna är det som uppskattas allra mest enligt vår medlemsundersökning. En förutsättning för att detta ska fungera på ett bra sätt är en stark regional förankring och ett lokalt engagemang som sker via de regionala föreningarna.

 6. Rabatt på ID06-kort

  Nyhet

  Har ditt företag bytt ut alla medarbetares ID06-kort än? Alla gamla ID06-kort med den äldre standarden blir ogiltiga den 20de juni i år. Det finns många kortleverantörer som kan hjälpa er, men glöm inte att det finns rabatter att hämta.

 7. avgifter-till-svenskt-naringsliv-2019.pdf pdf

 8. Att mäta är att veta

  Nyhet

  Varje år frågar vi på Installatörsföretagen dig som medlem vad du tycker om vår verksamhet och medlemskapet. Vi gör det för att kunna utveckla vår verksamhet, leverera medlemsnytta och bygga ett starkt varumärke. Helt enkelt bli ännu mer relevanta för dig och ditt företag.

  OBS! Årets undersökning skickas ut från utskick@novus.se, kolla gärna i din skräpkorg om du inte fått någon. Den kan ha fastnat i ditt spamfilter. Tack på förhand!

 9. Ett år kvar till de nya regionala föreningarna är på plats

  Nyhet

  Vid årsskiftet 2019/2020 ska de nya regionala föreningarna inom Installatörsföretagen vara på plats och det blir även obligatoriskt att vara medlem i en sådan. Enligt vår medlemsundersökning är den lokala närvaron och de lokala medlemsaktiviteterna det som uppskattas allra mest. En förutsättning för att det ska lyckas är att det finns en stark regional förankring och ett stort lokalt engagemang.

 10. Info årsavgift IN 2019 pdf

Du är på sidan 1 av 7 Nästa sida