Hoppa till innehåll
Rensa söktext och filter

Observera att du behöver logga in som medlem för att kunna ta del av allt innehåll.

Ämnen
Innehållstyper
Årtal

91 träffar

 1. Dags att betala medlemsavgiften för andra halvåret 2020

  Nyhet

  Du kommer under de närmsta dagarna få din medlemsfaktura som gäller medlemskapet för andra halvåret 2020. Fakturan ska vara betald senast den 2 november 2020.

 2. Behöver du rådgivning?

  Nyhet

  Du som är medlem är välkommen att kontakta företagsrådgivare och entreprenadjurister för rådgivning. Du når oss vardagar mellan klockan 08 och 16.

 3. Blankett utträde Installatörsföretagen pdf

 4. Så nöjda är INs medlemmar enligt årets medlemsundersökning

  Nyhet

  Årets medlemsundersökning visar att du som medlem är mycket positivt inställd till oss. Många är exempelvis mycket nöjda över vårt bemötande och vår förmåga att ge stöd och service, både regionalt och centralt. Du börjar också få upp ögonen för vad vi har att erbjuda. Våra tre index – Lojalitet, Varumärke och Prestation – ökar alla jämfört med förra årets mätning.

 5. Dags att betala medlemsfakturan

  Nyhet

  Du kommer under de närmsta dagarna få din medlemsfaktura som gäller medlemskapet för första halvåret 2020. Fakturan ska vara betald senast den 1 juli 2020.

 6. Seminarier och utbildning

  Webbsida

  Som medlem i Installatörsföretagen har du möjlighet att medverka på seminarier, kurser och informationer. Du kan även påverka vad som du anser saknas från Installatörsföretagen.

 7. Digitala föreningsstämman är nu genomförd

  Nyhet

  Anders Mattsson valdes till Installatörsföretagens ordförande i ett år till, förslaget om förändrade stadgar och förslaget om en rabatt på lägsta årsavgiften röstades igenom. Det är några av besluten från årsstämman den 15 maj 2020, som samlade ett hundratal personer via länk när vi sände live från huvudkontoret i Stockholm.

 8. Medlemsbevis

  Webbsida

  Som medlem i Installatörsföretagen kan du ladda ned ett medlemsbevis, så här gör du.

 9. Ni har tyckt till, nu ska vi lyssna

  Nyhet

  Vi vill framföra ett stort tack till dig och alla andra som svarat på årets medlemsenkät. När vi nu stänger medlemsundersökningen har nästan 900 medlemmar svarat på enkäten, vilket är helt fantastiskt.

 10. Uppskjuten fakturering av medlemsavgifter

  Nyhet

  Vi hjälps åt i coronakrisen. För att underlätta för dig och ditt företag har vi beslutat att skjuta upp faktureringen av medlemsavgifterna för årets första halvår från den 2 april 2020 till den 1 juni 2020.

Du är på sidan 1 av 10 Nästa sida