Hoppa till innehåll

Historisk händelse: INs första digitala föreningsstämma

Om Installatörsföretagen

30 april 2020

År 2020 är inte som alla andra år. Därför kommer vi i år att hålla Installatörsföretagens föreningsstämma digitalt den 15 maj. Även om vi inte ses fysiskt är det viktigt att du anmäler dig, annars kommer du inte att kunna delta. Här följer praktisk information om stämman.

Med anledning av coronaviruset och den rådande situationen har Installatörsföretagens styrelse beslutat att inte genomföra föreningsstämman i Göteborg som planerat. Istället kommer den att genomförs digitalt. Det innebär att den enda stämmoaktiviteten blir den formella föreningsstämman.

Hur går det till?

För att kunna delta i mötet krävs det att du har anmält dig. Anmäl dig hellre om du är osäker på ditt deltagande än att du inte har anmält dig. Alla som har anmält sig till stämman kommer att erhålla ett mejl med instruktioner om hur mötet ska gå till.

Mejlet skickas ut från mejladressen support@inadra.se där det kommer att framgå att det avser Installatörsföretagens stämma. Detta sker dagen före stämman, det vill säga den 14 maj runt klockan 08.00. Du behöver ha länken som finns i mejlet för att kunna delta. På så vis ser vi om du är röstberättigad, har en fullmakt eller deltar utan rösträtt. Detta behövs vid en eventuell omröstning.

Hur ska det går till?

På vårt huvudkontor i Stockholm har vi möjlighet att sända live (digitalt) och vi kommer därför att genomföra ordinarie föreningsstämma 2020 där i minsta möjliga format. Det innebär att den enda stämmoaktiviteten blir den formella föreningsstämman. Men glöm inte anmäla dig!

Alla som anmäler sig till stämman kommer några dagar före den 15 maj att erhålla ett mejl med instruktioner om hur mötet ska gå till. Du behöver ha länken som finns i mejlet för att kunna delta. På så vis ser vi om du är röstberättigad, har en fullmakt eller deltar utan rösträtt. Detta behövs vid en eventuell omröstning.

Datum och tid: Fredagen den 15 maj kl 10.00

  • Läs mer och anmäl dig här
  • Hämta stämmohandlingar här

Stämman 2020

Du som arbetar på ett medlemsföretag har nu möjlighet att medverka digitalt oavsett var du befinner dig. Du kommer inte synas i bild, utan det är enbart presidiet. Som vi nämnde ovan kommer tydliga instruktioner att skickas ut via e-post ett par dagar innan årsmötet.

Varför digital stämma?

Vi alla befinner oss i en ny och utmanade situation. Modern teknik möjliggör dock att du som medlem ändå kan delta vid årets stämma. För oss på Installatörsföretagen är säkerheten viktigast av allt – nu mer än någonsin.

Med anledning av coronaviruset uppmanar styrelsen dig att medverka digitalt istället för att närvara fysiskt för att på så vis undvika smittspridning. Om du har några invändningar mot att mötet hålls digitalt på detta sätt, tag kontakt med Eva Kjellin.

Kalender
Det finns inget relaterat innehåll