Hoppa till innehåll

IN Ledningssystem – något för alla företag!

Ledningssystem Bas, Visa alla

03 november 2019

Tillgång till nödvändig information dygnet runt, oavsett var du befinner dig. Det är något som nya IN Ledningssystem erbjuder dig som företagare. Här berättar pilotanvändaren Rylanders El i Lysekil om nyttan med systemet, som snart lanseras brett.

Rylanders El i Lysekil har använt EIO Q Ledningssystem under en längre tid och därför var det en självklarhet att deras bolag Rylanders VVS AB skulle medverka i ett pilotprojekt för nya IN Ledningssystem, som riktar sig till hela installationsmarknaden.

Tack vare de goda resultaten i projektet att man nu valt att flytta över hela verksamheten, både el- och VVS, till ett och samma system – allt för att minska administrationen.

Magnus ”Babban” Karlsson, VD, och Emmeli Lindholm, kontor och ekonomi, berättar mer än gärna hur nöjda de är med IN Ledningssystem. De hoppas nu kunna förenkla för andra i branschen genom att sprida informationen och skapa kännedom om systemet som lanseras den 18 november i år.

Vad är det bästa med det nya i ledningssystemet?
- Stora fördelen med det nya ledningssystemet är framförallt att det går att komma åt vart man än är. Tack vare en molnbaserad tjänst för lagring av dokument som länkas till ledningssystemet kan alla komma åt information, oavsett om de har tillgång till företagets server eller inte. Det här underlättar oerhört för exempelvis montörer som är ute på jobb, eller i de fall då möten och konferenser sker på annat ställe än kontoret. Samtidigt uppdateras systemet alltid automatiskt med senaste versionen av dokumentmallar, laglistor med mera.

Hur använder ni på Rylanders El systemet?
- Ledningssystemet är vår plattform där alla anställda, på ett tydligt sätt, ska kunna hitta all den information och dokumentation som behövs. Detta för att kunna utföra sitt arbete och nå organisationens mål.

Enligt dig, vilken typ av företag kan dra störst nytta av systemet?
- IN Ledningssystem är för alla typer av företag, men framförallt för mindre och medelstora verksamheter som vill ha ordning och reda. Annars går det åt alldeles för mycket tid till att vara uppdaterad på alla krav som ställs på dagens företag, all administration som det kräver. Systemet är en stor fördel för företag som tillhandahåller tjänster på annan plats än i sina egna lokaler, och det gör ju de flesta företag inom branschen på ett eller annat vis.

Fakta om IN Ledningssystem

  • Ny digital tjänst för att enkelt bygga upp och underhålla ett ledningssystem.
  • Innehåller färdiga processmallar anpassade för installationsbranschen och är baserade på ISO-standarderna för kvalitet, miljö och arbetsmiljö.
  • Välj det tjänsteinnehåll som passar din verksamhet:
    IN Ledningssystem Bas – Här kan du bygga upp ett komplett ledningssystem och har tillgång till alla IN Dokumentmallar.
    IN Ledningssystem Plus – Här får du även tillgång till IN Kompetensverktyg och System C2 (ett ärendehanteringssystem) som gör att ingenting behöver falla mellan stolarna.
    IN Q Certifiering – Det är nästa steg om du vill ISO-certifiera ert ledningssystem.
  • IN Ledningssystem lanseras den 18 november 2019.