Hoppa till innehåll

Vi finns i din vardag och jobbar för din framtid.

Mer om oss

Installatörspodden är här!

Har du funderat över hur du ska få timmarna att gå när du ligger i hängmattan i sommar? Nu kan du luta dig tillbaka, för vi har lösningen. Installatörspodden. Under fyra fullmatade poddavsnitt kan du lyssna till när vi för samtal om omvärldsfaktorer med experter inom teleteknik, energibesparing, elsäkerhet och om att bredda vägen in i arbete. Podden finns där poddar finns.

Läs mer
Medlemskap

Vi finns för våra medlemmar

För att du ska fatta rätt beslut behöver du rätt information. Installatörsföretagen har tagit fram en rad tjänster som underlättar för dig som är entreprenör och arbetsgivare. Rätt information gör dig handlingskraftig. Bli medlem du också!

Med alla rabatter och förmåner som Installatörsföretagen erbjuder tjänar du snabbt på medlemskapet. I kraft av vår storlek har vi förhandlat till oss förmånliga försäkringar plus lägre priser på bilar, drivmedel och fortbildning. Häng med!

Nyheter

Entreprenadindex för augusti 2019

23 september 2019

Entreprenadjuridik Entreprenadindex är ett opartiskt och objektivt verktyg för att mäta kostnadsutvecklingen för installationer. Uppgifterna kommer från SCB och vi levererar Entreprenadindex kostnadsfritt till dig som medlem senast den 15:e månaden efter. Här kan ni se den senaste statisti...

Solceller i fokus på Elmässan

11 september 2019

Installationsteknik Vill du veta mer om solceller? Eller höra vad som gäller just nu av ledande experter inom området? Hur som helst är detta en möjlighet du inte får missa. Du som besökare kommer att kunna ta del av ett gediget seminarieprogram där du får chansen att möta branschens absolu...

Förslag: Mer klimatpengar till industrin

05 september 2019

Branschfrågor Isabella Löven (MP) intervjuas av Sveriges Radio om höstbudgeten. Hon säger bland annat att regeringen vill ge möjlighet till arbetsmaskiner och andra tunga maskiner som används i jordbruket att övergå till el.
Kalender
 1. 25
  sep

  Introduktionskurs för nya medlemmar

  Installatörsföretagen, Ringvägen 100, Stockholm
 2. 26
  sep
 3. 1
  okt

  Introduktionskurs för nya medlemmar

  Installatörsföretagen, Näringslivets hus, Malmö