Hoppa till innehåll

Vi finns i din vardag och jobbar för din framtid

Mer om oss
Medlemskap

Vi finns för våra medlemmar

För att du ska fatta rätt beslut behöver du rätt information. Installatörsföretagen har tagit fram en rad tjänster som underlättar för dig som är entreprenör och arbetsgivare. Rätt information gör dig handlingskraftig. Bli medlem du också!

Med alla rabatter och förmåner som Installatörsföretagen erbjuder tjänar du snabbt på medlemskapet. I kraft av vår storlek har vi förhandlat till oss förmånliga försäkringar plus lägre priser på bilar, drivmedel och fortbildning. Häng med!

Nyheter

Var rädda om varandra där ute

16 oktober 2018

Arbetsmiljö Antalet anmälda skador i samband med arbetsplatsolyckor inom byggbranschen ökade med omkring tio procent i somras jämfört med motsvarande period förra året, rapporterade Ekot i Sveriges Radio den 16 oktober.

Vem ska få årets Elsäkerhetspris?

15 oktober 2018

Elsäkerhet Nu är det dags att nominera till STFs Elsäkerhetspris. Passa på att skicka in en medarbetare eller en organisation som du tycker bidrar lite extra till svenskt elsäkerhetsarbete.

Konjunkturen med fokus på tele, data och säkerhet

11 oktober 2018

Data/Tele Den 10 oktober släpptes den senaste Konjukturrapporten från Installatörsföretagen. Den visar på en fortsatt stabil uppgång för tele, data och säkerhetsområdet med +3% i år och +2% nästa år. För totala elinstallationsområdet beräknas den samlade volymen uppgå till...

Fortsatt stabil installationsbransch

09 oktober 2018

Rapporter Trots att prognosen för byggbranschen i stort visar på en nedgång, fortsätter installationsbranschen att gå som tåget. Branschen visar på en fortsatt stabil tillväxt där flera av de dominerande sektorerna ökar, samtidigt som bostadsbyggandet dämpas. Under 2019 väntas t...
Kalender
 1. 23
  okt
 2. 25
  okt

  Nätverk för administratörer

  Central hotel, Vasagatan 38, Stockholm
 3. 30
  okt

  Elteknik- och VVS-branschens Kompetensbåt 2018

  Stadsgårdsterminalen, Stockholm
 4. 31
  okt

  Introduktionmskurs för nya medlemmar

  Köpmangatan 23-25, Örebro
 5. 6
  nov

  Öka lönsamheten i projekten!

  VVS Museet i Bromma