Hoppa till innehåll
Rensa söktext och filter

Observera att du behöver logga in som medlem för att kunna ta del av allt innehåll.

Ämnen
Innehållstyper
Årtal

11 träffar

 1. Så ska myndigheten få hemmafixare att koppla säkert

  Nyhet

  En privatperson kan gå till sitt lokala byggvaruhus för att exempelvis köpa en strömbrytare. Men vem ska utföra installationen? Det kan vara oklart för konsumenten om denne får installera den själv eller inte. Därför har Elsäkerhetsverket, på uppdrag av regeringen, tagit fram tjänsten Koppla säkert som även Installatörsföretagen har varit med och utvecklat. Nu kan ditt företag ställa sig bakom satsningen.

 2. Högre elanvändning år 2045

  Nyhet

  Samhällsutvecklingen och klimatomställningen kräver mer el visar en rapport som Svenskt Näringsliv låtit göra. Prognosen visar på 60 procent högre elanvändning år 2045 jämfört med dagens behov. Det innebär en ökning av elanvändningen från dagens 126 TWh till 200 TWh.

 3. Teknikinstallationsavtalet

  Webbsida

  Teknikinstallationsavtalet gäller inom kyl-, VVS- och värmepumpsbranschen och tecknas med den fackliga motparten Svenska Byggnadsarbetarförbundet (Byggnads). Avtalet tecknades tidigare av VVS Företagen, numera Installatörsföretagen.

 4. Vi laddar för Elmässan i norr

  Nyhet

  Du som är installatör eller driver en elfirma har säkert varit i kontakt med installationer av laddningsstationer för elfordon. Och det kommer bara att öka. Politiska beslut, klimatfrågan och den tekniska utvecklingen hos fordonstillverkarna kommer troligen att göra elfordon ännu mer eftertraktade.

 5. Lärtrappa Företagslärling - installationselektriker pdf

 6. ETG

  Webbsida

  En mycket stor brist på elmontörer gjorde att Installatörsföretagen och Svenska elektrikerförbundet 2011 startade ETG, Elteknikbranschens gymnasieskolor. Sedan dess har det av branschen gemensamt ägda bolaget ETG Sverige startat samarbeten med drygt 50 skolor runt om i landet. Utbildningskonceptet har inget vinstintresse utan ska kompetensförsörja elteknikbranschen med kvalitativ arbetskraft i form av välutbildade elektriker.

 7. Har du fått en påminnelse om att signera ett PUB-avtal för Säker El?

  Nyhet

  I maj gick ett informationsmail (PUB-avtal) ut till alla användare av webbverktyget Säker El. Nu i dagarna har ett påminnelsemail gått ut till de medlemmar som inte har signerat PUB-avtalet. GDPR har nu trätt i kraft, vilket ställer krav på personuppgiftsbehandlingar.

 8. Infomail till användare av Säker El

  Nyhet

  Om ditt företag är användare av webbverktyget Säker El har ni nyligen fått ett informationsmail från Installatörsföretagen. Det är mycket viktigt att ni tar del av denna information då ni i Säker El har noterat personuppgifter som kommer att beröras av den nya dataskyddsförordningen GDPR.

 9. Utbildningsplan företagslärling elteknik EUU 2018 pdf

  Dokument

  I utbildningsplanen för företagslärling framgår kurser och antal veckor som läses på EUU i Norrköping för respektive yrke.

 10. ISA-blankett för antagande av ESA-installation ISA på företaget 059006 B4 docx Bas

  , Utgåva: Utgåva 1 , Artikelnr: 059006-B4
Du är på sidan 1 av 2 Nästa sida