Hoppa till innehåll
Rensa söktext och filter

Observera att du behöver logga in som medlem för att kunna ta del av allt innehåll.

Ämnen
Innehållstyper
Årtal

8 träffar

 1. Vi laddar för Elmässan i norr

  Nyhet

  Du som är installatör eller driver en elfirma har säkert varit i kontakt med installationer av laddningsstationer för elfordon. Och det kommer bara att öka. Politiska beslut, klimatfrågan och den tekniska utvecklingen hos fordonstillverkarna kommer troligen att göra elfordon ännu mer eftertraktade.

 2. Lärtrappa Företagslärling - installationselektriker pdf

 3. ETG

  Webbsida

  En mycket stor brist på elmontörer gjorde att Installatörsföretagen och Svenska elektrikerförbundet 2011 startade ETG, Elteknikbranschens gymnasieskolor. Sedan dess har det av branschen gemensamt ägda bolaget ETG Sverige startat samarbeten med drygt 50 skolor runt om i landet. Utbildningskonceptet har inget vinstintresse utan ska kompetensförsörja elteknikbranschen med kvalitativ arbetskraft i form av välutbildade elektriker.

 4. Har du fått en påminnelse om att signera ett PUB-avtal för Säker El?

  Nyhet

  I maj gick ett informationsmail (PUB-avtal) ut till alla användare av webbverktyget Säker El. Nu i dagarna har ett påminnelsemail gått ut till de medlemmar som inte har signerat PUB-avtalet. GDPR har nu trätt i kraft, vilket ställer krav på personuppgiftsbehandlingar.

 5. Infomail till användare av Säker El

  Nyhet

  Om ditt företag är användare av webbverktyget Säker El har ni nyligen fått ett informationsmail från Installatörsföretagen. Det är mycket viktigt att ni tar del av denna information då ni i Säker El har noterat personuppgifter som kommer att beröras av den nya dataskyddsförordningen GDPR.

 6. Utbildningsplan företagslärling elteknik EUU 2018 pdf

  Dokument

  I utbildningsplanen för företagslärling framgår kurser och antal veckor som läses på EUU i Norrköping för respektive yrke.

 7. ISA-blankett för antagande av ESA-installation ISA på företaget 059006 B4 docx Bas

  , Utgåva: Utgåva 1 , Artikelnr: 059006-B4
 8. Register över utrustning xlsx Plus

  , Utgåva: 3 , Artikelnr: 052522
Du är på sidan 1 av 1