Hoppa till innehåll
Rensa söktext och filter

Observera att du behöver logga in som medlem för att kunna ta del av allt innehåll.

Ämnen
Innehållstyper
Årtal

112 träffar

 1. Få stipendium för ditt projekt inom elteknik

  Nyhet

  Har du en idé som kan utveckla elteknikbranschen? Genom Schneiderfonden kan du ansöka om stipendium för ditt projekt inom elteknikområdet. I år uppmärksammas särskilt projekt med hållbarhetsfokus inom områdena smarta hem, connected homes och energieffektivisering.

 2. Många moderna installationer i nya Nationalmuseum

  Nyhet

  Nationalmuseum har renoverats under fyra år, där över 3 000 personer och femtio yrkesgrupper har arbetat med renoveringen. Kulturarvet möter avancerad teknik. Den mest omvälvande förändringen i Nationalmuseums långa historia är snart till ända. Missa inte SVTs film som handlar om just renoveringen.

 3. Servisledningar

  Webbsida

  Installatörsföretagen har tillsammans med Svenskt Vatten och Säker Vatten tagit fram två broschyrer om servisledningar som är riktade till fastighetsägare - "Bygga nytt eller bygg om" och "Ta hand om ditt ledningsnät".

 4. Ta hand om ditt ledningsnät pdf

 5. Bygga nytt eller bygga om pdf

 6. Vem ska få årets Elsäkerhetspris?

  Nyhet

  Nu är det dags att nominera till STFs Elsäkerhetspris. Passa på att skicka in en medarbetare eller en organisation som du tycker bidrar lite extra till svenskt elsäkerhetsarbete.

 7. Uppdaterade standarder för fastighetsnät

  Nyhet

  Nyligen publicerades en serie av standarder som behandlar dimensionering, planering och konstruktion av generella kabelnät för informationsöverföring. Där bland andra Installatörsföretagen har varit delaktiga i framtagandet.

 8. Säkerhet/larm

  Webbsida

  Med säkerhet inom elteknikbranschen menar man så kallad elteknisk säkerhet, som innefattar brandlarm, inbrottslarm, passagesysten, CCTV (kameraövervakning) och drift- och larmöverföring samt liknande säkerhetssystem.

 9. Kamerabevakningslagen klubbades igenom av Riksdagen

  Nyhet

  Riksdagen röstade ja till regeringens förslag om en ny kamerabevakningslag, men uppmuntrar även regeringen att ta bort tillståndsplikten för Polismyndighetens och andra brottsbekämpande myndigheters kamerabevakning.

 10. Smart elteknik för ett hållbart samhälle

  Nyhet

  Elrätt är ett samarbetsprojekt som sedan sju år samlar hela elbranschen. Det gemensamma målet för projektets parter – Installatörsföretagen, Sveriges Elgrossister SEG och Elrätt Leverantörerna – är att inspirera och visa möjligheterna med smart elteknik. Nu ska Elrätt visa att ny installationsteknik är ett måste för att vi ska nå klimatmålen.

Du är på sidan 1 av 12 Nästa sida