Hoppa till innehåll
Rensa söktext och filter
Ämnen
Innehållstyper
Årtal

352 träffar

 1. Plåt- och Ventilationsavtalet

  Webbsida

  Kollektivavtal för Installatörsföretagens medlemsföretag som utför ventilationsarbeten.

 2. Butiks-/Detaljhandelsavtalet

  Webbsida

  Installatörsföretagen (fd EIO och VVS Företagen) och Handelsanställdas förbund har tecknat hängavtal på detaljhandelsavtalet (det s k ”Butiksavtalet”) för Installatörsföretagens medlemmar. Avtalet gäller under perioden den 1 april 2017 till och med 31 mars 2020.

 3. Utvecklingsavtalet elteknikbranschen

  Webbsida

  För elteknikbranschen har Utvecklingsavtalet mellan Svenska Arbetsgivareföreningen (SAF), Landsorganisationen i Sverige (LO) och Privattjänstemannakartellen (PTK) antagits och anpassats av de centrala parterna.

 4. Vad gäller för lokalt skyddsombud?

  Fråga
 5. Semesterönskemål huvudsemester doc 40,5 KB

  Dokument

  Inlämningsblankett: önskemål inför årets huvudsemester

 6. Aktiviteter - Kompetensutveckling

  Webbsida

  Enligt diskrimineringslagens krav på Aktiva Åtgärder ska arbetsgivare åtgärda risker för diskriminering, och andra hinder för enskilda anställdas lika rättigheter och möjligheter i verksamheten, när det gäller utbildning och övrig kompetensutveckling.

 7. Aktiviteter - Trakasserier

  Webbsida

  Enligt diskrimineringslagens Aktiva Åtgärder ska arbetsgivare ha riktlinjer och rutiner för verksamheten i syfte att förhindra trakasserier och sexuella trakasserier.

 8. Aktiviteter - Rekrytering och befordran

  Webbsida

  Enligt diskrimineringslagens krav på Aktiva Åtgärder ska arbetsgivare åtgärda risker för diskriminering, och andra hinder för enskilda arbetstagares lika rättigheter och möjligheter i verksamheten, när det gäller rekrytering och befordran.

 9. Aktiviteter - Könsfördelning

  Webbsida

  En del i diskrimineringslagens Aktiva Åtgärder är att arbetsgivare ska främja en jämn könsfördelning inom olika arbeten och i ledande positioner.

 10. Aktiviteter - Föräldraskap

  Webbsida

  Enligt diskrimineringslagens krav på Aktiva Åtgärder ska arbetsgivare åtgärda risker för diskriminering, och andra hinder för enskilda arbetstagares lika rättigheter och möjligheter i verksamheten, när det gäller möjligheter att kombinera arbete och föräldraskap.

Du är på sidan 1 av 36 Nästa sida