Hoppa till innehåll
Rensa söktext och filter

Observera att du behöver logga in som medlem för att kunna ta del av allt innehåll.

Ämnen
Innehållstyper
Årtal

543 träffar

 1. Missade du vår livesändning?

  Nyhet

  Den 2 april sände vi live för våra medlemsföretag med anledning av coronaviruset. Missade du sändningen? Nedan kan du som medlem ta del av inspelningen.

 2. Vi sänder live med anledning av corona

  Nyhet Den 2 april klockan 11.30 sänder vi live från vårt huvudkontor. Välkommen att lyssna när våra experter i arbetsrätt, entreprenadjuridik, utbildning och branschfrågor ger råd kopplade till hanteringen av coronaviruset. Under livesändningen finns möjlighet att ställa frågor direkt i chatten. Klicka på länkarna nedan för att delta.
 3. Prolongering gällande Tjänstemannaavtalet

  Nyhet

  Med anledning av det extraordinära läget som coronaviruset orsakat samhället i allmänhet, och svensk arbetsmarknad i synnerhet, har Installatörsföretagen enats med Unionen, Ledarna och Sveriges Ingenjörer om att prolongera förhandlingarna av Tjänstemannaavtalet.

 4. 6 råd när kunderna sviker

  Nyhet

  Är du drabbad av många avbokningar? I tidningen Elinstallatören tipsar vår näringspolitiska chef Johan Martinsson om hur du kan hålla verksamheten igång.

 5. Ansökningssidan för tillfälligt anstånd är nu öppen

  Nyhet

  Skatteverket öppnade idag sin tjänst för ansökan om tillfälligt anstånd med skattebetalning.

 6. Anstånd med skatten

  Webbsida

  För att lindra effekterna på företagen då kassan minskar på grund av att intäkterna minskar och kostnaderna till stor del är fasta kan Skatteverket ge anstånd med skatteinbetalning på vissa villkor.

 7. Statlig företagsakut

  Webbsida

  Regeringens har lämnat ett förslag att staten ska garantera 70 procent av nya lån som bankerna ger till företag som fått ekonomiska svårigheter till följd av det nya coronaviruset. Garantin ställs ut till bankerna som i sin tur ger ut garanterade lån till företagen.

 8. Kvitta fjolårets vinst

  Webbsida

  Företagare har möjligheten att ändra debiterad preliminärskatt om företaget drabbas ekonomiskt på grund av coronapandemin. Du kan ändra din debiterade preliminärskatt upp till sex månader efter beskattningsårets utgång.

 9. Momsinbetalningar

  Webbsida

  Det har skett en justering av anstånd med skatten för de minsta företagen som betalar momsen årsvis.

 10. Betalningsansvar obetalda skatter och avgifter

  Webbsida

  Skatteverket kommer som huvudregel inte att ansöka om företrädaransvar mot en företrädare för obetalda skatter och avgifter, som omfattas av anstånd enligt lagen om anstånd med inbetalning av skatt i vissa fall.

Du är på sidan 1 av 55 Nästa sida