Hoppa till innehåll
Rensa söktext och filter

Observera att du behöver logga in som medlem för att kunna ta del av allt innehåll.

Ämnen
Innehållstyper
Årtal

458 träffar

 1. Samtycke uppgiftsutlämning ackordsavstämning pdf

  Teknikinstallationsavtalet VVS & Kyl (isol) Teknikinstallationsavtalet VVS & Kyl (kyl) Teknikinstallationsavtalet VVS & Kyl (rör)
  Dokument

  Samtycke i samband med uppgiftsutlämning vid ackordsavstämning

 2. Rätt avtalsförsäkringar och pensioner för dina anställda

  Nyhet

  Installatörsföretagens medlemsföretag, liksom alla andra företag med kollektivavtal (via medlemskap i ett arbetsgivarförbund inom Svenskt Näringsliv) är skyldiga att teckna försäkringsavtal för sina anställda.

 3. Arbetstidsbank Installationsavtalets område 1 april 2019

  Nyhet

  Arbetstidsbanken ska regleras den 31 mars 2019. Om medarbetaren så begär ska den kvarvarande tiden omvandlas till ersättning i pengar. Om de inte gör något kommer återstående tid att omvandlas till avsättning till arbetstagarens pensionskonto i FORA.

 4. Lönerevision 2019 xlsx

  Dokument

  Lönerevision gällande följande avtal: Installationsavtalet, Teknikinstallationsavtalet VVS & Kyl, Larm- och säkerhetsteknikavtalet, Tjänstemannaavtalet, Plåt- och Ventilationsavtalet, Butik- och detaljhandelsavtalet och Lageravtalet.

 5. Lönerevision

  Webbsida

  I alla kollektivavtal som Installatörsföretagen tecknar finns regler för hur lönen årligen ska revideras.

 6. Semesterförläggning, hur hantera huvudsemestern?

  Nyhet

  Enligt semesterlagen är arbetsgivaren skyldig att lägga ut semester under semesteråret. Ansvaret ligger alltså på arbetsgivaren – inte på arbetstagaren. Här får du reda på vad du behöver göra.

 7. Oförändrade nivåer för traktamente

  Nyhet

  Vid årsskiftet 2018 höjdes det skattefria traktamentet till 230 kronor. För 2019 lämnas beloppet oförändrat. Med skattefritt menas att traktamentet inte räknas som lön utan ersättning för ökade levnadsomkostnader. Det omfattas därför varken av inkomstskatt eller arbetsgivaravgift.

 8. Ska du anställa ferie- och praktikarbetare?

  Nyhet

  För dig som tänker anställa ferie- och praktikarbetare vill vi påminna om vad du behöver tänka på och samtidigt hänvisa till installatorsforetagen.se för information om ferie- och praktikarbete.

 9. Lönerevision 2019

  Nyhet

  I alla kollektivavtal som Installatörsföretagen tecknar finns regler för hur lönen årligen ska revideras.

 10. Informationsmöte med fokus på organisatorisk och social arbetsmiljö(2)(2)(2)(2)

  Jönköping 17 sep 2019 14:00 - 17 sep 2019 16:00
  Kalender

  I samverkan mellan Installatörsföretagen, Elektrikerna, Unionen, Sveriges Ingenjörer och Ledarna, bjuds härmed chefer och arbetsledare tillsammans med sina skyddsombud in till en satsning för att förbättra den organisatoriska och sociala arbetsmiljön.

Du är på sidan 1 av 46 Nästa sida