Hoppa till innehåll

Juni

Resultatet från årets medlemsundersökning är här

11 juni 2019

Medlemskap Varje år frågar vi på Installatörsföretagen dig som medlem om vad du tycker om vår verksamhet och medlemskapet. Vi gör det för att kunna utveckla vår verksamhet, leverera medlemsnytta och bygga ett starkt varumärke. Helt enkelt bli ännu mer relevanta för dig och ditt för...

Ta chansen att visa vad branschen står för

07 juni 2019

Aktuellt Genom vårt samarbete Upplyst med Elektrikerna vill vi motivera, diskutera och reagera på de banderoller som elteknikbranschens framtida medarbetare firar sin student med. Därför har vi en tävling.

Kampanj hos Ford

07 juni 2019

Medlemskap Till och med 30 juni 2019 är det upp till 15 000 kr i extra rabatt på medlemsrabatten på utvalda lagerbilar hos Ford.

Nytt innehåll i apl-handledarutbildning

05 juni 2019

Utbildning Arbetar du med elever på arbetsplatsförlagt lärande? Gå Skolverkets webbaserade handledarutbildning! Utbildningen har utökats med ett nytt avsnitt om att främja likabehandling och förebygga kränkningar och diskriminering.

Var med och tyck till!

04 juni 2019

Arbetsgivarfrågor Under våren 2020 ska alla Installatörsföretagens kollektivavtal omförhandlas. Våra kollektivavtal är till för dig som medlem. Det är därför viktigt att du känner till hur du kan påverka de regler som påverkar din vardag.
Föregående sida Du är på sidan 2 av 2