Hoppa till innehåll

Karriär i branschen

Utbildning och karriär

Med en grundutbildning inom gymnasieskolan El- och energi eller VVS- och fastighetsprogram kan du gå långt inom installationsbranschen. Din talang och motivation kan ge dig en karriär inom teknikutveckling, arbetsledning eller projektledning.

Både Yrkeshögskolan och Högskolan är viktiga men våra egna utbildnings- och utvecklingscentra räcker långt för dig som har ambitioner.

Elbranschens Utvecklings och Utbildningscenter (EUU) finns i Nyköping och stödjer och utvecklar elteknikbranschen när det gäller grundkunskaper, fortbildning och specialistkunskaper. På EUUs kurser runt om i landet passerar årligen 10.000 kursdeltagare inom olika affärsområden. Mer info på www.euu.se

Installatörernas Utbildningscentrum (IUC) är en heltäckande utbildningspartner med företagskurser inom teknik och ledarskap, yrkeshögskola och fackteoretisk lärlingsutbildning. IUCs kompetens omfattar VVS, ventilation, kyla, styr- och reglerteknik, energi och el. IUC har en lång erfarenhet av teknisk utbildning och anpassar utbud och kursinnehåll till företagens behov och den senaste tekniken. IUC finns i Katrineholm med regionkontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Hässleholm.

Kompetensutveckling är en investering som ska löna sig. Kunskapen man bygger upp på EUU och IUC ska vara direkt användbar när du är tillbaka i egna projekt och arbetsuppgifter. Alla kurser och utbildningar bygger på exempel och situationer från dagens arbetsplatser och den senaste tekniken.

Är du nöjd med innehållet på denna sida?

Tack för din feedback!

Antingen har du nyligen lämnat feedback på sidan eller så gick något fel, försök igen senare.

Tack för din kommentar!

Just nu kan du inte lämna en kommentar, försök igen senare.