Hoppa till innehåll
Rensa söktext och filter

Observera att du behöver logga in som medlem för att kunna ta del av allt innehåll.

Ämnen
Innehållstyper
Årtal

12 träffar

 1. Future Skills 2019

  Nyhet

  Äntligen är det dags för Gymnasiedagarna och Future Skills 2019, som pågår mellan den 8-10 oktober på Svenska Mässan i Göteborg. Tag chansen att besöka mässan och träffa dina framtida medarbetare.

 2. Information om de nya regionala föreningarna

  Nyhet

  Vid årsskiftet är de nya regionala föreningarna inom Installatörsföretagen på plats, men innan dess kommer du som medlem att få information om vilken regional förening just ditt företag kommer att tillhöra, samt annan praktisk information från din regionala förening. Här informerar vi om var vi befinner oss i processen idag och vad som sker under de kommande månaderna.

 3. Teknikinstallationsavtalet

  Stockholm 05 feb 2020 00:00 -
  Kalender

  Vill du öka dina kunskapar om Teknikinstallationsavtalet VVS & Kyl? När du vet vilka regler som gäller och hur de används så blir det enklare att arbeta effektivt. Genom att ta hand om personalen får ditt företag bättre resultat och kan utvecklas i rätt riktning. Vi hjälper dig att gå igenom kollektivavtalet och de stödfunktioner och hjälpmedel som finns.

 4. Snart är de nya regionala föreningarna på plats

  Nyhet

  Om mindre än ett halvår är de nya regionala föreningarna inom Installatörsföretagen på plats. Här informerar vi om var vi befinner oss i processen och vad som sker under det kommande halvåret.

 5. Kunskap är underskattat

  Nyhet

  Installatörsföretagens kunskapsdagar pågår för fullt och besökarna är mycket nöjda med innehållet. De ger dagen höga betyg – 4,5 på en femgradig skala.

 6. Region syd

  Webbsida

  I region Syd ingår för närvarande åtta regionala föreningar med 1 672 medlemmar. Alla föreningarna har sitt säte i Sydsverige.

 7. Regionala föreningar

  Webbsida

  Den lokala närvaron och de lokala medlemsaktiviteterna är det som uppskattas allra mest enligt vår medlemsundersökning. En förutsättning för att detta ska fungera på ett bra sätt är en stark regional förankring och ett lokalt engagemang som sker via de regionala föreningarna.

 8. Medarbetarvisningen visar expertområden

  Nyhet

  Välj inom vilket område din fråga gäller så ser du vilka företagsrådgivare som är mest insatta och kan ge kunnig hjälp.

 9. Ett år kvar till de nya regionala föreningarna är på plats

  Nyhet

  Vid årsskiftet 2019/2020 ska de nya regionala föreningarna inom Installatörsföretagen vara på plats och det blir även obligatoriskt att vara medlem i en sådan. Enligt vår medlemsundersökning är den lokala närvaron och de lokala medlemsaktiviteterna det som uppskattas allra mest. En förutsättning för att det ska lyckas är att det finns en stark regional förankring och ett stort lokalt engagemang.

 10. Påverka genom SME

  Nyhet

  Inom Föreningen Installatörsföretagen finns en småföretagarberedning, SME, som representerar de små och medelstora ägarledda medlemsföretagens intressen i föreningen.

Du är på sidan 1 av 2 Nästa sida