Hoppa till innehåll
Rensa söktext och filter

Observera att du behöver logga in som medlem för att kunna ta del av allt innehåll.

Ämnen
Innehållstyper
Årtal

10 träffar

 1. Kollektivavtal

  Webbsida

  Organisationerna på arbetsmarknaden, fackföreningarna och arbetsgivarorganisationerna, hanterar frågor om löner och andra anställningsvillkor genom att teckna kollektivavtal.

 2. Elektronisk lönegranskning via LÖSEN

  Nyhet

  Det finns överenskommelser om hur redovisning av arbetstagares löner ska ske inom Teknikinstallationsavtalet VVS & Kyl och Plåt- och ventilationsavtalet. Rapporteringen sker via ett gemensamt elektroniskt verktyg för lönegranskning och statistiksammanställning kallat LÖSEN.

 3. Förenklad visning av kollektivavtalsdokument

  Nyhet

  För att underlätta för dig som medlem har vi slagit ihop de dokument som berör de kollektivavtal som Installatörsföretagen tecknar med respektive motpart på installatorsforetagen.se.

 4. Plåt- och ventilationsavtalet 2017-2020 pdf

  Plåt- & Ventilationsavtalet
  Dokument

  Plåt- och Ventilationsavtalet 2017-2020 samt tillkommande komplettering och
  överenskommelser under avtalsperioden.

 5. Tidlön granskas av Byggnads från 2019

  Nyhet

  Under 2019 kommer tidlön inom Teknikinstallationsavtalet VVS & Kyl samt Plåt- och Ventavtalet börja granskas av Byggnads. Syftet med granskningen är att se att inga kollektivavtalsnivåer kring lön bryts.

 6. Nytt system för lönegransking

  Nyhet

  I både Teknikinstallationsavtalet samt Plåt- och Ventilationsavtalet finns en skrivelse som ger Byggnads möjlighet att granska löneuppgifter. För att förenkla hanteringen är vi nu överens om att använda ett system som kallas för LÖSEN.

 7. Mer än lön för mödan

  Nyhet

  Det är lätt att glömma bort att du som arbetsgivare tecknar värdefulla försäkringsskydd för dina anställda. Tänk på att informera dina anställda om de förmåner du också betalar för deras arbete, förutom lönen, de kollektivavtalade försäkringarna och tjänstepensionen.

 8. Plåt- och Ventilationsavtalet

  Webbsida

  Kollektivavtal för Installatörsföretagens medlemsföretag som utför ventilationsarbeten. Ordinarie avtalsperiod för Plåt- och Ventilationsavtalet löper ut den 30 april 2020. Avtalet är ännu inte prolongerat och löper nu vidare med befintliga villkor, dock med en uppsägningstid på sju dagar.

 9. Övriga kollektivavtal

  Webbsida Övriga kollektivavtal Installatörsföretagen (EIO och VVS Företagen) träffar också kollektivavtal för andra grupper av arbetstagare som är anställda i medlemsföretagen. Med Handelsanställdas förbund
 10. Anställningsavtal Övriga kollektivavtal docm Medlem

  , Utgåva: 2 , Artikelnr: 051641
  Avtalet för teknisk fastighetsdrift och service Butiks/Detaljhandelsavtalet Lageravtalet Larm- och säkerhetsteknikavtalet Plåt- & Ventilationsavtalet SEKO-avtalet
Du är på sidan 1 av 1