Hoppa till innehåll
Rensa söktext och filter

Observera att du behöver logga in som medlem för att kunna ta del av allt innehåll.

Ämnen
Innehållstyper
Årtal

15 träffar

 1. ID06 blir bättre men dyrare

  Nyhet

  ID06 förbättar tekniken och användarvänligheten i sina kort. Nytt är bättre koppling mellan individ och kort, mobila kort och ökad säkerhet. Avgifterna höjs för att finansiera förbättringen.

 2. Medlemsundersökning nästa vecka

  Nyhet

  För att kunna utveckla vår verksamhet behöver vi veta vad du som medlem tycker. Därför kommer vi under vecka åtta 2018 skicka ut en undersökning som vi ber dig lägga några minuter på.

 3. Stora rabatter för medlemmar

  Nyhet

  IN Rabatt är en inköpsportal med förmånliga ramavtal för Installatörsföretagens medlemmar. Idag är cirka 40 olika leverantörer som är anslutna till IN Rabatt.

  –Det är allt från factoring till företagshälsovård, men jag skulle väl säga att den röda tråden är att de på något sätt hjälper företag i installationsbranschen, säger Johan Lysholm, försäljningsansvarig på IN-Rabatt.

 4. Nytt avtal med Ford

  Nyhet

  Med ett nytt rabattavtal med Ford täcker nu IN Rabatt in några av de populäraste bilarna bland våra medlemsföretag. Transit-bilar, som är de populäraste servicebilarna bland våra medlemsföretag får en rabatt om 13-16% och Ford Mondeo, som är en av de populäraste tjänstebilarna får en rabatt om 14%.

 5. Frågor och svar om webbplatsen pdf

  Dokument

  Frågor och svar om inloggning, användarkonto, lösenord och support kring webbplatsen.

Föregående sida Du är på sidan 2 av 2