Hoppa till innehåll
Rensa söktext och filter

Observera att du behöver logga in som medlem för att kunna ta del av allt innehåll.

Ämnen
Innehållstyper
Årtal

23 träffar

 1. Missa inte årets bygge 2019

  Nyhet

  Årets Bygge är ett prestigefyllt pris som ges till ett byggprojekt i Sverige. Litet som stort. Det kan vara såväl husbyggnads- som anläggningsprojekt, nybyggnad, ombyggnad eller renovering. Välkommen till galan den 26 mars i Stockholm.

 2. Vi vässar dig i din roll som arbetsgivare och företagsledare

  Nyhet

  Vi besöker tolv orter runt om i landet där vi går igenom hela anställningskedjan, från att hitta nya medarbetare till uppsägning. Vi guidar dig även igenom den pågående digitaliseringen och lär dig hur du kan hantera beställarens avsteg från AB 04/ABT 06. Varmt välkommen till Installatörsföretagens kunskapsdagar!

 3. Förbättrad sökbarhet för Hitta installatör

  Nyhet

  Teknikområden och andra inställningar för Hitta installatör kan du som är medlem hantera via Mina sidor nu. Fler förbättringar har nyligen lanserats på installatorsforetagen.se.

 4. Dyrare att köpa ny bil från 1 juli

  Nyhet

  Du har säkert hört talas om Bonus Malus – det nya skattesystemet för bilar som träder i kraft den 1 juli i år. Beroende på vilken bil du tänkt införskaffa, kan det bli betydligt dyrare än idag. Alla nybilsköpare i Sverige påverkas av den nya fordonskatten.

 5. Nytt ramavtal med Telness

  Nyhet

  Som medlem i Installatörsföretagen erbjuder Telness dig ett billigt, bra och enkelt mobilabonnemang för företagare och entreprenörer inom El- och VVS-teknikbranschen.

 6. Bluffakturor – Tips för att undvika att bli drabbad

  Nyhet

  Det finns oseriösa bolag som har som affärsidé att genom vilseledande metoder till exempel lura in företag i avtal. Dessa bolag tycks vara särskilt aktiva under semestertider då företag har vikarier och det överlag är mycket att göra innan semestern.

 7. Ny modell för medlemsavgifter

  Nyhet

  Vad innebär vår nya avgiftsmodell? Avgiften är till för att täcka de kostnader som föreningen har för den service och de tjänster som du som medlem kan nyttja. Här följer en förklaring till hur och varför förändringen har skett.

 8. Installatörsföretagen medlemsloggor zip

  Dokument

  Zipfilen innehåller tre medlemslogotyper. En stor i jpg-format, en liten för webb i jpg-format och en i eps-format för tryck.

 9. Rabatt på Audi och VW

  Nyhet

  Volkswagen Caddy är en av Sveriges mest populära servicebilar och Audi ligger högt i attraktivitet på tjänstebilssidan. IN-rabatt kan nu erbjuda rabatter på 10-16% på de aktuella bilmärkena.

 10. ID06 blir bättre men dyrare

  Nyhet

  ID06 förbättar tekniken och användarvänligheten i sina kort. Nytt är bättre koppling mellan individ och kort, mobila kort och ökad säkerhet. Avgifterna höjs för att finansiera förbättringen.

Du är på sidan 1 av 3 Nästa sida