Hoppa till innehåll
Rensa söktext och filter
Ämnen
Innehållstyper
Årtal

22 träffar

 1. Förbättrad sökbarhet för Hitta installatör

  Nyhet

  Teknikområden och andra inställningar för Hitta installatör kan du som är medlem hantera via Mina sidor nu. Fler förbättringar har nyligen lanserats på installatorsforetagen.se.

 2. 2018-05-17 Protokoll Installatörsföretagen föreningsstamma pdf

 3. Dyrare att köpa ny bil från 1 juli

  Nyhet

  Du har säkert hört talas om Bonus Malus – det nya skattesystemet för bilar som träder i kraft den 1 juli i år. Beroende på vilken bil du tänkt införskaffa, kan det bli betydligt dyrare än idag. Alla nybilsköpare i Sverige påverkas av den nya fordonskatten.

 4. Nytt ramavtal med Telness

  Nyhet

  Som medlem i Installatörsföretagen erbjuder Telness dig ett billigt, bra och enkelt mobilabonnemang för företagare och entreprenörer inom El- och VVS-teknikbranschen.

 5. Bluffakturor – Tips för att undvika att bli drabbad

  Nyhet

  Det finns oseriösa bolag som har som affärsidé att genom vilseledande metoder till exempel lura in företag i avtal. Dessa bolag tycks vara särskilt aktiva under semestertider då företag har vikarier och det överlag är mycket att göra innan semestern.

 6. Ny modell för medlemsavgifter

  Nyhet

  Vad innebär vår nya avgiftsmodell? Avgiften är till för att täcka de kostnader som föreningen har för den service och de tjänster som du som medlem kan nyttja. Här följer en förklaring till hur och varför förändringen har skett.

 7. Installatörsföretagen medlemsloggor zip

  Dokument

  Zipfilen innehåller tre medlemslogotyper. En stor i jpg-format, en liten för webb i jpg-format och en i eps-format för tryck.

 8. Rabatt på Audi och VW

  Nyhet

  Volkswagen Caddy är en av Sveriges mest populära servicebilar och Audi ligger högt i attraktivitet på tjänstebilssidan. IN-rabatt kan nu erbjuda rabatter på 10-16% på de aktuella bilmärkena.

 9. ID06 blir bättre men dyrare

  Nyhet

  ID06 förbättar tekniken och användarvänligheten i sina kort. Nytt är bättre koppling mellan individ och kort, mobila kort och ökad säkerhet. Avgifterna höjs för att finansiera förbättringen.

 10. Medlemsundersökning nästa vecka

  Nyhet

  För att kunna utveckla vår verksamhet behöver vi veta vad du som medlem tycker. Därför kommer vi under vecka åtta 2018 skicka ut en undersökning som vi ber dig lägga några minuter på.

Du är på sidan 1 av 3 Nästa sida