Hoppa till innehåll
Rensa söktext och filter

Observera att du behöver logga in som medlem för att kunna ta del av allt innehåll.

Ämnen
Innehållstyper
Årtal

23 träffar

 1. Dyrare att köpa ny bil från årsskiftet

  Nyhet

  Vid årsskiftet införs ännu tuffare krav kring Bonus-Malus, skattesystemet för bilar. Enligt beräkningar kan fordonsskatten höjas med genomsnitt 30 % under tre år för servicebilar/lätta lastbilar.

 2. Resultatet från årets medlemsundersökning är här

  Nyhet

  Varje år frågar vi på Installatörsföretagen dig som medlem om vad du tycker om vår verksamhet och medlemskapet. Vi gör det för att kunna utveckla vår verksamhet, leverera medlemsnytta och bygga ett starkt varumärke. Helt enkelt bli ännu mer relevanta för dig och ditt företag. Därför vill vi börja med att säga tack till dig som tog dig tid att svara. Det betyder mycket för oss.

 3. Kampanj hos Ford

  Nyhet

  Till och med 30 juni 2019 är det upp till 15 000 kr i extra rabatt på medlemsrabatten på utvalda lagerbilar hos Ford.

 4. Vi vässar dig i din roll som arbetsgivare och företagsledare

  Nyhet

  Vi besöker tolv orter runt om i landet där vi går igenom hela anställningskedjan, från att hitta nya medarbetare till uppsägning. Vi guidar dig även igenom den pågående digitaliseringen och lär dig hur du kan hantera beställarens avsteg från AB 04/ABT 06. Varmt välkommen till Installatörsföretagens kunskapsdagar!

 5. Förbättrad sökbarhet för Hitta installatör

  Nyhet

  Teknikområden och andra inställningar för Hitta installatör kan du som är medlem hantera via Mina sidor nu. Fler förbättringar har nyligen lanserats på installatorsforetagen.se.

 6. Dyrare att köpa ny bil från 1 juli

  Nyhet

  Du har säkert hört talas om Bonus Malus – det nya skattesystemet för bilar som träder i kraft den 1 juli i år. Beroende på vilken bil du tänkt införskaffa, kan det bli betydligt dyrare än idag. Alla nybilsköpare i Sverige påverkas av den nya fordonskatten.

 7. Nytt ramavtal med Telness

  Nyhet

  Som medlem i Installatörsföretagen erbjuder Telness dig ett billigt, bra och enkelt mobilabonnemang för företagare och entreprenörer inom El- och VVS-teknikbranschen.

 8. Bluffakturor – Tips för att undvika att bli drabbad

  Nyhet

  Det finns oseriösa bolag som har som affärsidé att genom vilseledande metoder till exempel lura in företag i avtal. Vi har fått tips om att dessa företag är aktiva nu under coronaperioden.

 9. Ny modell för medlemsavgifter

  Nyhet

  Vad innebär vår nya avgiftsmodell? Avgiften är till för att täcka de kostnader som föreningen har för den service och de tjänster som du som medlem kan nyttja. Här följer en förklaring till hur och varför förändringen har skett.

 10. Installatörsföretagen medlemsloggor zip

  Dokument

  Zipfilen innehåller tre medlemslogotyper. En stor i jpg-format, en liten för webb i jpg-format och en i eps-format för tryck.

Du är på sidan 1 av 3 Nästa sida