Hoppa till innehåll
Rensa söktext och filter
Ämnen
Innehållstyper
Årtal

55 träffar

 1. Lönerevision 2019 xlsx

  Dokument

  Lönerevision gällande följande avtal: Installationsavtalet, Teknikinstallationsavtalet VVS & Kyl, Larm- och säkerhetsteknikavtalet, Tjänstemannaavtalet, Plåt- och Ventilationsavtalet, Butik- och detaljhandelsavtalet och Lageravtalet.

 2. Lönegranskning LÖSEN

  Webbsida

  Inom avtalsområdena Teknikinstallationsavtalet VVS & Kyl och Plåt- och Ventilationsavtalet finns en överenskommelse gällande lönegranskning. Detta ger Byggnads en möjlighet att granska de löner som betalas och kontrollera att respektive kollektivavtalsområdes nivåer inte bryts.

 3. Löneförändringar för Butiksanställda 2018

  Nyhet

  Installatörsföretagen har tecknat hängavtal på Svensk Handels avtal med Handelsanställdas förbund om allmänna anställningsvillkor och löner för butikspersonal inom elteknik- och vvs- och kylbranschen. Det nu gällande avtalet är giltigt för perioden 1 april 2017 t o m den 31 mars 2020.

 4. Nu finns information om lönerevison för lageranställda

  Nyhet

  Lageravtalet som är träffat mellan Installatörsföretagen (fd EIO) och Handelsanställdas förbund ska tillämpas för lager- och distributionspersonal som är anställda i medlemsföretag verksamma i Elteknikbranschen. Lageravtalet (EIO - Handels) ska tillämpas för lager- och distributionspersonal som är anställda i Installatörsföretagens (fd EIO:s) medlemsföretag.

 5. Helglön till timavlönade installatörer under vår och sommar 2018

  Nyhet

  Vintern verkar hålla i sig, men snart är våren förhoppningsvis här, påsken ligger runt hörnet och även om sommaren känns avlägsen så kommer den definitivt att dyka upp – och då måste du veta hur helglön för timavlönad personal regleras i Teknikinstallationsavtalet VVS & Kyl.

 6. Lönerevision med Unionen

  Nyhet

  De tjänstemän som tillhör Unionens avtalsområde ska erhålla ny lön från och med den 1 maj 2017, 1 maj 2018 samt 1 maj 2019.

 7. Löneberäkning Installatörsföretagen 2018 små företag xlsx

  Installationsavtalet
 8. Löneberäkning Installationsavtalet 2018 stora företag xlsx

  Installationsavtalet
 9. Vilka löner och ersättningar ingår i semesterlöneunderlaget?

  Fråga
 10. Vad är rörliga lönedelar?

  Fråga
Du är på sidan 1 av 6 Nästa sida