Hoppa till innehåll
Rensa söktext och filter

Observera att du behöver logga in som medlem för att kunna ta del av allt innehåll.

Ämnen
Innehållstyper
Årtal

42 träffar

 1. Nätverksträff för löneadministratörer

  Falun 16 okt 2019 09:30 - 16 okt 2019 13:00
  Kalender

  Installatörsföretagen i Gävle/Dalaområdet bjuder in till det tredje nätverksmötet för alla, inom både el och VVS, som jobbar med ekonomi och löner.

 2. Lönebildningsdagen 2019

  Stockholm 09 okt 2019 10:00 - 09 okt 2019 16:00
  Kalender

  2 600 miljarder är den samlade kostnaden för arbetet i Sverige – hur får vi mer bang for the buck? Lön kopplad till individens prestation tillsammans med legitimitet för lönesättningen har en betydande roll för lönebildningens framgång. HR-funktioner axlar ett stort ansvar i att få med sig såväl ledning som lönesättande chefer och medarbetare på resan. Årets Lönebildningsdag belyser några av de utmaningar HR-funktionen möter i arbetet med prestationsbaserad och företagsnära lönesättning.

 3. Lönerevision 2019 xlsx

  Dokument

  Lönerevision gällande följande avtal: Installationsavtalet, Teknikinstallationsavtalet VVS & Kyl, Larm- och säkerhetsteknikavtalet, Tjänstemannaavtalet, Plåt- och Ventilationsavtalet, Butik- och detaljhandelsavtalet och Lageravtalet.

 4. Lönerevision

  Webbsida

  I alla kollektivavtal som Installatörsföretagen tecknar finns regler för hur lönen årligen ska revideras.

 5. Oförändrade nivåer för traktamente

  Nyhet

  Vid årsskiftet 2018 höjdes det skattefria traktamentet till 230 kronor. För 2019 lämnas beloppet oförändrat. Med skattefritt menas att traktamentet inte räknas som lön utan ersättning för ökade levnadsomkostnader. Det omfattas därför varken av inkomstskatt eller arbetsgivaravgift.

 6. Lönegranskning LÖSEN

  Webbsida

  Inom avtalsområdena Teknikinstallationsavtalet VVS & Kyl och Plåt- och Ventilationsavtalet finns en överenskommelse gällande lönegranskning. Detta ger Byggnads en möjlighet att granska de löner som betalas och kontrollera att respektive kollektivavtalsområdes nivåer inte bryts.

 7. Löneförändringar för Butiksanställda 2018

  Nyhet

  Installatörsföretagen har tecknat hängavtal på Svensk Handels avtal med Handelsanställdas förbund om allmänna anställningsvillkor och löner för butikspersonal inom elteknik- och vvs- och kylbranschen. Det nu gällande avtalet är giltigt för perioden 1 april 2017 t o m den 31 mars 2020.

 8. Nu finns information om lönerevison för lageranställda

  Nyhet

  Lageravtalet som är träffat mellan Installatörsföretagen (fd EIO) och Handelsanställdas förbund ska tillämpas för lager- och distributionspersonal som är anställda i medlemsföretag verksamma i Elteknikbranschen. Lageravtalet (EIO - Handels) ska tillämpas för lager- och distributionspersonal som är anställda i Installatörsföretagens (fd EIO:s) medlemsföretag.

 9. Lönerevision med Unionen

  Nyhet

  De tjänstemän som tillhör Unionens avtalsområde ska erhålla ny lön från och med den 1 maj 2017, 1 maj 2018 samt 1 maj 2019.

 10. Löneberäkning Installatörsföretagen 2018 små företag xlsx

  Installationsavtalet
Du är på sidan 1 av 5 Nästa sida