Hoppa till innehåll
Rensa söktext och filter

Observera att du behöver logga in som medlem för att kunna ta del av allt innehåll.

Ämnen
Innehållstyper
Årtal

25 träffar

 1. Lönebildningsdagen 2019

  Stockholm 09 okt 2019 10:00 - 09 okt 2019 16:00
  Kalender

  2 600 miljarder är den samlade kostnaden för arbetet i Sverige – hur får vi mer bang for the buck? Lön kopplad till individens prestation tillsammans med legitimitet för lönesättningen har en betydande roll för lönebildningens framgång. HR-funktioner axlar ett stort ansvar i att få med sig såväl ledning som lönesättande chefer och medarbetare på resan. Årets Lönebildningsdag belyser några av de utmaningar HR-funktionen möter i arbetet med prestationsbaserad och företagsnära lönesättning.

 2. Beräkning av sociala avgifter 2019 xlsx

  Dokument

  Kostnader för sociala avgifter enligt lag och avtal från och med 1 januari 2019. Uppdaterad med nya avgifter från maj 2019. Anpassad efter Installationsavtalet, Teknikinstallationsavtalet VVS & Kyl och Tjänstemannaavtalet.

 3. Nyckeltalsanalys med jämförelse mot branschstatistik xlsx

 4. Produktiv arbetstid 2019 xlsx

 5. Vad gäller vid ungefärlig prisuppgift?

  Fråga Fråga: Vi har gjort ett jobb hos en privatkund som vi fakturerat 150 000 kr för. När jag var hemma hos kunden och tittade på jobbet sa jag att priset skulle landa på ungefär 120 000 kr och nu hävdar kunden att han inte vill betala mer än det, men det var ju inget fast pris som avsågs? Jag skrev aldrig någon offert sen och vi sa att vi skulle göra jobbet på löpande räkning. Har vi rätt till betalning för hela fakturan?
 6. Vad kostar montören xlsx

  Dokument

  Lång version, 1.4

 7. Produktionskostnad per timme xlsx

  Dokument

  Version 1.4

 8. Konjunkturrapporter

  Webbsida Konjunkturrapporter
 9. Branschstatistik

  Webbsida Branschstatistik
 10. Fortsatt stabil installationsbransch

  Nyhet

  Trots att prognosen för byggbranschen i stort visar på en nedgång, fortsätter installationsbranschen att gå som tåget. Branschen visar på en fortsatt stabil tillväxt där flera av de dominerande sektorerna ökar, samtidigt som bostadsbyggandet dämpas. Under 2019 väntas tillväxten dock att mattas av jämfört med årets nivå.

Du är på sidan 1 av 3 Nästa sida