Hoppa till innehåll
Rensa söktext och filter
Ämnen
Innehållstyper
Årtal

33 träffar

 1. Ny överenskommelse ger fler vägar in i arbetslivet

  Nyhet

  En ny nationell överenskommelse har kommit till för att öka möjligheten för kompetensförsörjning inom byggsektorn. Den tidigare överenskommelsen handlade om att hjälpa personer med en bakgrund från branschen som hamnat utanför arbetsmarknaden på grund av någon form av funktionsnedsättning. Nu omfattar den även rekrytering av nyanlända och långtidsarbetslösa.

 2. IN Produktiv arbetstid 2019 xlsx

 3. IN Produktionskostnad per timme xlsx

  Dokument

  Version 1.4

 4. Får du åka på en bjudresa eller hamnar du i trubbel?

  Nyhet

  Vet du vad som gäller när exempelvis en leverantör eller en grossist vill bjuda dig på en middag eller ett evenemang? Samhällsbyggnadssektorns Etiska Råd bjuder in till en kostnadsfri föreläsning och reder ut vad som räknas som en muta och när det handlar om korruption.

 5. Nu kan du registrera ditt ID06 med BankID

  Nyhet

  Nu är registreringen öppen för svenska företag med BankID. Nedan ser du vilka företagsformer som stöds idag för registrering till ID06 samt vem på företaget som ID06 godkänner för att signera avtalet i prioriteringsordning.

 6. SME-beredningen inom Installatörsföretagen

  Courtyard by Marriott, Rålambshovsleden 50, 112 19 Stockholm 16 maj 2019 10:00 - 17 maj 2019 12:00
  Kalender

  Inom Föreningen Installatörsföretagen finns en småföretagarberedning som representerar de små och medelstora ägarledda medlemsföretagens intressen i föreningen.

 7. Lönsamt företagande del 1 pdf

  Dokument

  Fösta delen i vår seminarieserie om lönsamt företagande.

 8. Beställ ditt nya ID06-kort

  Nyhet

  Nu är det möjligt att beställa de nya ID06-korten. Den enda förutsättning är att företaget först anslutit sig till det nya ID06-systemet.

 9. Webbinar om hur du skyddar viktig företagsinformation

  Nyhet

  Hur skyddar du ditt företags viktigaste information? Slarv och okunskap kan få stora konsekvenser för verksamheten, men även genom brott kan information försvinna, hamna i fel händer och orsaka skada. 26 oktober kan du lyssna in under ett livesänt webbinar där du får tips och kan kan ställa frågor till Polisen, Bolagsverket och MSB. Hasse Aro är moderator.

 10. Dags att byta till nya ID06-kort

  Nyhet

  För att säkerställa en sund konkurrens i byggbranschen har säkerhetsnivån på ID06-korten höjts, så att identiteten hos arbetsgivare och medarbetare säkerställs. Du behöver därför teckna nya ID06-avtal och införa de nya säkrare korten.

Du är på sidan 1 av 4 Nästa sida