Hoppa till innehåll
Rensa söktext och filter
Ämnen
Innehållstyper
Årtal

31 träffar

 1. IN Produktionskostnad per timme xlsx

  Dokument

  Version 1.4

 2. Nu kan du registrera ditt ID06 med BankID

  Nyhet

  Nu är registreringen öppen för svenska företag med BankID. Nedan ser du vilka företagsformer som stöds idag för registrering till ID06 samt vem på företaget som ID06 godkänner för att signera avtalet i prioriteringsordning.

 3. SME-beredningen inom Installatörsföretagen

  Courtyard by Marriott, Rålambshovsleden 50, 112 19 Stockholm 16 maj 2019 10:00 - 17 maj 2019 12:00
  Kalender

  Inom Föreningen Installatörsföretagen finns en småföretagarberedning som representerar de små och medelstora ägarledda medlemsföretagens intressen i föreningen.

 4. Lönsamt företagande del 1 pdf

  Dokument

  Fösta delen i vår seminarieserie om lönsamt företagande.

 5. Beställ ditt nya ID06-kort

  Nyhet

  Nu är det möjligt att beställa de nya ID06-korten. Den enda förutsättning är att företaget först anslutit sig till det nya ID06-systemet.

 6. Webbinar om hur du skyddar viktig företagsinformation

  Nyhet

  Hur skyddar du ditt företags viktigaste information? Slarv och okunskap kan få stora konsekvenser för verksamheten, men även genom brott kan information försvinna, hamna i fel händer och orsaka skada. 26 oktober kan du lyssna in under ett livesänt webbinar där du får tips och kan kan ställa frågor till Polisen, Bolagsverket och MSB. Hasse Aro är moderator.

 7. Dags att byta till nya ID06-kort

  Nyhet

  För att säkerställa en sund konkurrens i byggbranschen har säkerhetsnivån på ID06-korten höjts, så att identiteten hos arbetsgivare och medarbetare säkerställs. Du behöver därför teckna nya ID06-avtal och införa de nya säkrare korten.

 8. Vad gäller vid privat körning med förmånsbil?

  Nyhet

  Nya regler för förmånsbilar infördes vid årsskiftet som påverkar trängselselskatten och infrastrukturavgifter. Orter som påverkas är Stockholm, Göteborg, Sundsvall och Motala. Det råder många frågetecken kring förmånsbeskattning och vem som ska stå för notan. Vi reder ut begreppen.

 9. En hundraåring i framkant

  Nyhet

  Vi har flera medlemsföretag i Installatörsföretagen som är 100åringar. Sandströms elfirma som ligger i Rosersberg i Sigtuna kommun, är ett av företagen som nu firar hundra år. Svenskt Näringsliv har gjort en djupintervju med företaget för att kartlägga framgångsfaktorerna.

 10. Riksdagens beslut: entreprenörsansvar införs

  Nyhet

  I dag, den 19 juni 2018, beslutade riksdagen om att entreprenörsansvar ska införas i installations- och byggbranschen. Beslutet innebär att en underentreprenör eller en huvudentreprenör kan bli skyldig att betala ut lön för andra underentreprenörers anställda. De nya reglerna börjar gälla från 1 januari 2019.

Du är på sidan 1 av 4 Nästa sida