Hoppa till innehåll
Rensa söktext och filter

Observera att du behöver logga in som medlem för att kunna ta del av allt innehåll.

Ämnen
Innehållstyper
Årtal

112 träffar

 1. Avsättning för arbetstidsförkortning

  Nyhet

  Nytt år innebär att det är dags att gå ut med information om storleken på de avsättningar som gjorts för arbetstidsförkortning, till de arbetstagare som går på Teknikinstallationsavtalet VVS & Kyl. Före januari månads utgång ska du ha lämnat informationen till dina anställda.

 2. Får ni hjälp med registreringen av Fora?

  Nyhet

  Nu märker Fora upp alla anställda arbetare på företaget med samma kollektivavtal, om det inte finns fler avtal registrerade.

 3. Dags att rapportera löner för 2019 till Fora

  Nyhet

  Mellan den 2 och 31 januari 2020 är rapporteringstjänsten för de slutliga lönerna för 2019 öppen.

 4. Ersättning till timavlönade installatörer under julen

  Nyhet

  Reglering av helglön för timavlönade i Teknikinstallationsavtalet VVS & Kyl, § 4 mom 1. Här framgår att när julafton, juldagen, annandag jul samt nyårsafton och nyårsdagen infaller på en arbetsfri vardag utges helglön i form av bibehållen lön för timavlönade.

 5. Förändringar som träder i kraft den 1 juli 2019

  Nyhet

  Runt halvårsskiftet 2019 träder flera lagar och regelförändringar i kraft. Vi har därför samlat de förändringar som påverkar dig som arbetsgivare.

 6. Arbetstid vid ackord pdf Medlem

  , Artikelnr: 000522
  Teknikinstallationsavtalet VVS & Kyl (isol) Teknikinstallationsavtalet VVS & Kyl (kyl) Teknikinstallationsavtalet VVS & Kyl (rör)
  Dokument

  Del- eller slutavstämning av arbetstid vid ackord enligt Teknikinstallationsavtalet VVS & Kyl

 7. Lönerevision 2019 xlsx

  Dokument

  Lönerevision gällande följande avtal: Installationsavtalet, Teknikinstallationsavtalet VVS & Kyl, Larm- och säkerhetsteknikavtalet, Tjänstemannaavtalet, Plåt- och Ventilationsavtalet, Butik- och detaljhandelsavtalet och Lageravtalet.

 8. Avsättning för arbetstidsförkortning

  Nyhet

  Det är dags att gå ut med information om storleken på de avsättningar som gjorts för arbetstidsförkortning till de arbetstagare som går på Teknikinstallationsavtalet VVS & Kyl. Före januari månads utgång ska ni lämna informationen till era anställda.

 9. Valmöten och besök av politiker – vad svarar du?

  Nyhet

  Den 9 september är det val till riksdag, kommun och landsting i Sverige. Med anledning av detta har vi förstått att det finns ett behov av att vi informerar om vilka rättigheter fackliga företrädare har att agera politiskt på arbetsplatsen.

 10. Politiskt på arbetsplatsen

  Webbsida

  Vid valmöten och besök av politiker, vad svarar du? Det blir i dessa situationer ofta aktuellt med frågor om vilka rättigheter fackliga företrädare har att agera politiskt på arbetsplatsen. Här får du svar.

Du är på sidan 1 av 12 Nästa sida