Hoppa till innehåll
Rensa söktext och filter

Observera att du behöver logga in som medlem för att kunna ta del av allt innehåll.

Ämnen
Innehållstyper
Årtal

99 träffar

 1. Yrkes-sm ställs in

  Nyhet

  Yrkes-sm, tävlingen i yrkesskicklighet, som skulle gå av stapeln i Helsingborg i april kommer att ställas in. Anledningen är förbudet om offentliga tillställningar med fler än 500 deltagare, som är en direkt konsekvens av coronavirusets framfart.

 2. Lingio – Digital yrkessvenska för El-och VVS-yrken

  Webbsida

  Har du en medarbetare som behöver lära sig svenska för att utvecklas i arbetet? Installatörsföretagen har tillsammans med Lingio, utvecklat digitala språkkurser i svenska för VVS-yrken och elektriker.

 3. Hållbar kompetensutveckling en ständig process

  Webbsida

  På Midroc Electro står kompetensutveckling i centrum och är ett naturligt inslag i alla delar av företaget. Oavsett vilken roll du har på företaget uppmuntras utbildning, och möjligheterna är många.

 4. Kunskapen ska finnas inom företaget

  Webbsida

  På VVS-företaget Grillby & F100 Rör AB har man ett tydligt mål att så mycket kunskap som möjligt ska finnas inom företaget för att bli mindre sårbart och beroende av andra aktörer. Det har gett nöjdare medarbetare och bättre service.

 5. Bravidaskolan kompetensutvecklar medarbetarna

  Webbsida

  Efter att ha drivit familjeföretag inom elinstallation i 18 år är Johnny Petré sedan ett år tillbaka regionchef för Bravida Sverige AB i Malmö. Han har gått från 200 till 12 000 anställda och har idag affärs- och personalansvar för tio avdelningar som arbetar med elinstallation, VVS och ventilation.

 6. Förstklassig skola blir VVS Collage

  Nyhet

  Förstklassig skola har funnits i tio år som branschens kvalitetscertifiering av gymnasial utbildning inom VVS och fastighetsprogrammet. Under 2020 byter konceptet namn till VVS College.

 7. Vardagslärandet höjer kompetensen

  Webbsida

  I en bransch med bristyrken värnar Caverion Sverige mycket om sina medarbetare. Att se var och en som individer med olika ambitioner och mål är viktigt för att kompetensutvecklingen ska fungera, menar Annelie Gustavsson, Head of Talent Management.

 8. Här är utbildning en förutsättning

  Webbsida

  För ett familjeföretag som Gustafssons rör AB i Umeå är utbildning av personalen en självklar del av verksamheten. Målet är att medarbetarna ska vara välutbildade och vara trygga i sina yrkesroller. Samtidigt finns utmaningen att hitta lokala utbildningsmöjligheter.

 9. Bravida jobbar systematiskt med kompetensutveckling

  Webbsida

  Jan Norman är HR-chef för division Riks i Bravida och har lång erfarenhet av att arbeta med kompetensutveckling.

 10. Intervjuer företag

  Webbsida

  Företagen är Sveriges största utbildningsaktör för vuxna. Jobben förändras, globalisering, snabb teknikutveckling och digitalisering driver på strukturomvandlingen i det svenska näringslivet.

Du är på sidan 1 av 10 Nästa sida