Hoppa till innehåll
Rensa söktext och filter

Observera att du behöver logga in som medlem för att kunna ta del av allt innehåll.

Ämnen
Innehållstyper
Årtal

100 träffar

 1. Bravidaskolan kompetensutvecklar medarbetarna

  Webbsida

  Efter att ha drivit familjeföretag inom elinstallation i 18 år är Johnny Petré sedan ett år tillbaka regionchef för Bravida Sverige AB i Malmö. Han har gått från 200 till 12 000 anställda och har idag affärs- och personalansvar för tio avdelningar som arbetar med elinstallation, VVS och ventilation.

 2. Förstklassig skola blir VVS Collage

  Nyhet

  Förstklassig skola har funnits i tio år som branschens kvalitetscertifiering av gymnasial utbildning inom VVS och fastighetsprogrammet. Under 2020 byter konceptet namn till VVS College.

 3. Vardagslärandet höjer kompetensen

  Webbsida

  I en bransch med bristyrken värnar Caverion Sverige mycket om sina medarbetare. Att se var och en som individer med olika ambitioner och mål är viktigt för att kompetensutvecklingen ska fungera, menar Annelie Gustavsson, Head of Talent Management.

 4. Här är utbildning en förutsättning

  Webbsida

  För ett familjeföretag som Gustafssons rör AB i Umeå är utbildning av personalen en självklar del av verksamheten. Målet är att medarbetarna ska vara välutbildade och vara trygga i sina yrkesroller. Samtidigt finns utmaningen att hitta lokala utbildningsmöjligheter.

 5. Bravida jobbar systematiskt med kompetensutveckling

  Webbsida

  Jan Norman är HR-chef för division Riks i Bravida och har lång erfarenhet av att arbeta med kompetensutveckling.

 6. Intervjuer företag

  Webbsida

  Företagen är Sveriges största utbildningsaktör för vuxna. Jobben förändras, globalisering, snabb teknikutveckling och digitalisering driver på strukturomvandlingen i det svenska näringslivet.

 7. Vi möter unga på YouTube

  Nyhet

  Generation Z. Det är generationen som har vuxit upp med smartphones och är indoktrinerade i den digitala världen redan från födseln. Det här är nästa genenerations medarbetare som vi ska locka till installationsbranschen. Därför lanserar vi en ny kanal på YouTube. Välkommen till Inkopplat!

 8. Nu tänds en ny stjärna

  Nyhet

  Den 21 november 2019 bytte den anrika föreningen AIE, the European Electrical Contractors' Association, namn. Den europeiska elorganisationen heter nu EuropeOn. Namnet valdes för att återspegla elsektors avgörande bidrag till elektrifiering och digitalisering i det europeiska samhället.

 9. Ackordskurs i Normtid VVS

  Stockholm 18 mar 2020 -
  Kalender

  Kursen ger god kännedom om Teknikinstallationsavtalets regler om ackord och prestationslön och normtidskompendiet "Normtid VVS" hanteras i projekt.

 10. Kurs i arbetsrätt

  Stockholm 04 feb 2020 -
  Kalender

  Vet du vilka rättigheter och befogenheter du har i arbetsrättsliga frågor? Reglerna är många och kan ibland vara svåra att förstå och bryter du mot lagar och avtal så kan det bli kostsamt. Rätt kunskaper ger dig större handlingsutrymme, smidigare samarbete och tryggare medarbetare. När du gör rätt från början så slipper du besvär och rättelser i efterhand. I vår kurs lär du dig de viktigaste delarna i den arbetsrättsliga lagstiftningen.

Du är på sidan 1 av 10 Nästa sida