Hoppa till innehåll
Rensa söktext och filter
Ämnen
Innehållstyper
Årtal

58 träffar

 1. Företagsrådgivare, Stockholm

  Webbsida

  Vill du hjälpa företag inom elinstallationsbranschen att lyckas och växa? Som företagsrådgivare är du Installatörsföretagens ansikte utåt och ger medlemmarna råd och stöd, samt företräder branschen med syfte att stärka medlemmarnas lönsamhet och utveckling.

 2. Årsmöte 2019

  Marriott Courtyard, Stockholm 17 maj 2019 -
  Kalender

  Save the date! Mer information kommer.

 3. Cecilia Varcoe

  Löneadministratör/redovisningsekonom

 4. Vi engagerar oss och gör din röst hörd

  Nyhet

  För att göra installationsbranschens och framförallt din röst som medlem hörd, engagerar vi oss och samverkar i ett flertal organisationer, grupper och projekt. Både nationella och internationella. Här kan du läsa mer om våra engagemang.

 5. Påverka genom SME

  Nyhet

  Inom Föreningen Installatörsföretagen finns en småföretagarberedning, SME, som representerar de små och medelstora ägarledda medlemsföretagens intressen i föreningen.

 6. SME-beredningen

  Webbsida

  Inom Föreningen Installatörsföretagen finns det en småföretagarberedning samt en storföretagarberedning.

 7. SME-beredningen inom Installatörsföretagen

  Nordic Light Hotel, Vasaplan 7, 111 20 Stockholm 07 feb 2019 10:00 - 07 feb 2019 15:00
  Kalender

  Inom Föreningen Installatörsföretagen finns en småföretagarberedning som representerar de små och medelstora ägarledda medlemsföretagens intressen i föreningen.

 8. Ordföranden överens om regionala strukturen

  Nyhet

  Alla ordföranden i de regionala styrelserna är nu överens om hur den nya strukturen ska se ut i de regionala föreningarna. Varje regional förening kommer dock att bygga upp och driva sin egen verksamhet utifrån de gemensamt framtagna normalstadgarna. Detta för att garantera en viss likformighet i uppbyggnaden och framdriften av de regionala föreningarna.

 9. Följ oss i sociala medier

  Nyhet

  Vi arbetar ständigt med att nå dig på dina villkor. Vi finns bland annat representerade här på hemsidan, men även i sociala medier för att ta upp aktuella och intressanta ämnen som rör dig i din vardag. I sociala medier uppmanar vi även till interaktion.

 10. Biträdande förhandlingschef

  Webbsida

  Installatörsföretagen söker nu till arbetsmarknadsavdelningen en biträdande förhandlingschef som ansvarar för organisationens arbetsmarknadsfrågor. Avdelningen täcker ett brett område - arbetsrätt, förhandlingar om nya kollektivavtal, löpande arbete med de fackliga motparterna, tvisteförhandlingar, lönebildning och arbetsmiljö. Till arbetet hör att hålla en relevant omvärldsbevakning och att delta i olika grupper som vi samarbetar med.

Du är på sidan 1 av 6 Nästa sida