Hoppa till innehåll
Rensa söktext och filter

Observera att du behöver logga in som medlem för att kunna ta del av allt innehåll.

Ämnen
Innehållstyper
Årtal

85 träffar

 1. Snart är de nya regionala föreningarna på plats

  Nyhet

  Om mindre än ett halvår är de nya regionala föreningarna inom Installatörsföretagen på plats. Här informerar vi om var vi befinner oss i processen och vad som sker under det kommande halvåret.

 2. Installatörsföretagen i Almedalen

  Nyhet

  Många samtal och möten under årets Almedalsvecka handlade om klimat- och energifrågor, vilket ligger oss nära. Genom vårt deltagande i olika paneler och samtal flyttade vi fram våra positioner och stärkte vårt varumärke. Efter den här veckan vet många fler vilka vi är och vad installationsbranschen har för betydelse.

 3. Företagsrådgivare

  Webbsida

  Vill du hjälpa företag inom Installationsbranschen att lyckas och växa?

 4. Nya funktioner i digital plattform

  Nyhet

  Den efterfrågade möjligheten att kunna ta bort användare som slutat finns nu tillgänglig på webben. Det är en av nyligen lanserade funktioner i våra digitala tjänster för dig som är medlem.

 5. Lönegrupp Gävle/Dala El

  Falun 29 aug 2019 09:00 - 29 aug 2019 11:00
  Kalender

  Inbjudan till uppstart av lönegrupp i Gävle/Dalaområdet

 6. Webbredaktör

  Webbsida

  Vi söker en webbredaktör till Installatörsföretagens kommunikationsavdelning. Du arbetar med innehållet på vår externa webbplats, sociala medier, nyhetsbrev och intranät. I uppdraget ingår att redigera, skapa och publicera engagerande innehåll riktat till olika målgrupper.

 7. Vår medverkan i Almedalen

  Nyhet

  Om bara några dagar är det dags för årets upplaga av Almedalsveckan i Visby där politiker, organisationer och företag samlas för att diskutera politik och samhällsfrågor. I skrivande stund finns 3 588 anmälda evenemang i programmet från 30 juni till 7 juli.

 8. Installatörspodden är här

  Nyhet

  Har du funderat över hur du ska få timmarna att gå när du ligger i hängmattan i sommar? Nu kan du luta dig tillbaka, för vi har lösningen. Installatörspodden. Under fyra fullmatade poddavsnitt kan du lyssna till när vi för samtal om omvärldsfaktorer med experter inom teleteknik, energibesparing, elsäkerhet och om att bredda vägen in i arbete. Podden finns där poddar finns.

 9. Brist på installatörer hotar klimatmålet

  Nyhet

  Nettoutsläppen av växthusgaser i Sverige ska vara noll år 2045. Tyvärr hotar bristen på elektriker, vvs-montörer och andra installatörer möjligheten att nå klimatmålet, visar en ny rapport som presenterades i riksdagen idag.

 10. Årlig radering av användarkonton

  Nyhet

  Vi har i dagarna genomfört en rensning av användarkonton som inte loggat in på någon av våra tjänster på ett år.

Du är på sidan 1 av 9 Nästa sida