Hoppa till innehåll
Rensa söktext och filter

Observera att du behöver logga in som medlem för att kunna ta del av allt innehåll.

Ämnen
Innehållstyper
Årtal

120 träffar

 1. Sveriges renoveringsstrategi duger inte

  Webbsida

  Tillsammans med fem andra branschorganisationer har Installatörsföretagen skrivit ett öppet brev riktat till de myndigheter som tar fram underlaget till renoveringsstrategin. ”Vi saknar förslag på konkreta styrmedel och aktiviteter”.

 2. Så nöjda är INs medlemmar enligt årets medlemsundersökning

  Nyhet

  Årets medlemsundersökning visar att du som medlem är mycket positivt inställd till oss. Många är exempelvis mycket nöjda över vårt bemötande och vår förmåga att ge stöd och service, både regionalt och centralt. Du börjar också få upp ögonen för vad vi har att erbjuda. Våra tre index – Lojalitet, Varumärke och Prestation – ökar alla jämfört med förra årets mätning.

 3. Dags att betala medlemsfakturan

  Nyhet

  Du kommer under de närmsta dagarna få din medlemsfaktura som gäller medlemskapet för första halvåret 2020. Fakturan ska vara betald senast den 1 juli 2020.

 4. Koordinator, Stockholm

  Webbsida Tycker du om en händelserik vardag, att jobba med koordinering samt att arbeta självständigt? Har du tidigare erfarenhet av arbete som Koordinator, Chefsassistent eller liknande roll? Vi söker nu en självgående Koordinator till Installatörsföretagen i Stockholm som är tillgänglig omgående. Välkommen med din ansökan redan idag!
 5. Seminarier och utbildning

  Webbsida

  Som medlem i Installatörsföretagen har du möjlighet att medverka på seminarier, kurser och informationer. Du kan även påverka vad som du anser saknas från Installatörsföretagen.

 6. Digitala föreningsstämman är nu genomförd

  Nyhet

  Anders Mattsson valdes till Installatörsföretagens ordförande i ett år till, förslaget om förändrade stadgar och förslaget om en rabatt på lägsta årsavgiften röstades igenom. Det är några av besluten från årsstämman den 15 maj 2020, som samlade ett hundratal personer via länk när vi sände live från huvudkontoret i Stockholm.

 7. Företagsrådgivare, Göteborg

  Webbsida Som företagsrådgivare är du Installatörsföretagens ansikte utåt och ger medlemmarna råd och stöd, samt företräder branschen med syfte att stärka medlemmarnas lönsamhet och utveckling.
 8. Redovisningsekonom, Stockholm

  Webbsida

  Har du lång erfarenhet av att arbeta som Ekonomiassistent och känner dig redo för nästa steg? Är du en Redovisningsekonom som är i början på din karriär, eller en erfaren Redovisningsekonom som är redo för en ny arbetsplats? Då kan tjänsten som Redovisningsekonom hos oss vara helt rätt för dig.

 9. Här hittar du stämmohandlingarna

  Nyhet

  Den 15 maj är det dags för Installatörsföretagens föreningsstämma. Föreningens intressen sköts av föreningsstämman, styrelsen och vd. Stämman är det högst beslutande organet där alla medlemmar i installatörsföretagen har möjlighet att vara med och påverka. Här hittar du alla stämmohandlingar.

 10. INs första digitala föreningsstämma

  Nyhet

  År 2020 är inte som alla andra år. Därför kommer vi i år att hålla Installatörsföretagens föreningsstämma digitalt den 15 maj. Även om vi inte ses fysiskt är det viktigt att du anmäler dig, annars kommer du inte att kunna delta. Här följer praktisk information om stämman.

Du är på sidan 1 av 12 Nästa sida