Hoppa till innehåll
Rensa söktext och filter

Observera att du behöver logga in som medlem för att kunna ta del av allt innehåll.

Ämnen
Innehållstyper
Årtal

127 träffar

 1. AdminEL

  Sjöfartshuset 24 okt 2019 12:00 - 24 okt 2019 16:00
  Kalender

  AdminEl, inbjuder till seminarie i ämnet attraktiv arbetsgivare.

 2. Visselblåsarfunktion för ID06

  Nyhet

  Misstänker du av någon anledning att ett företag för oegentligheter med en koppling till ID06-systemet? E-posta då ett tips om det till ID06 Företagskontroll. Ditt tips hanteras med sekretess och din anonymitet är prioriterad.

 3. Sund konkurrens

  Västerås 06 nov 2019 10:00 - 06 nov 2019 15:00
  Kalender

  Välkommen till regionalt möte för att jobba med frågor, åtgärder och verktyg för en sund konkurrens i bygg- och anläggningssektorn.

 4. Sund konkurrens

  Stockholm 02 okt 2019 10:00 - 02 okt 2019 15:00
  Kalender

  Välkommen till regionalt möte för att jobba med frågor, åtgärder och verktyg för en sund konkurrens i bygg- och anläggningssektorn.

 5. Exempel på avsteg och risker med dessa

  Webbsida Detta är en levande sida och exempel på avsteg kommer att fyllas på efterhand. Har du stött på ett avsteg som du vill att vi jurister ska analysera får du gärna höra av dig till oss.
 6. Hantera avstegen

  Webbsida När du har hittat avsteg som du anser innebär en risk skiljer sig offentlig upphandling åt från annan kommersiell upphandling när det kommer till hur du kan hantera dem i anbudsskedet.
 7. Hitta avstegen

  Webbsida Avstegen hittar du i AF-delen och/eller i kontraktet. För att ett avsteg från AB/ABT ska vara gällande mellan avtalsparterna måste det vara tydligt. Avsteget är enligt AB/ABT tydligt om det står under rätt kod och rätt rubrik i AF-delen.
 8. Avsteg från AB04 och ABT06

  Webbsida

  Utgångspunkten när standardavtalen AB 04 och ABT 06 ska användas i ett entreprenadavtal är att de ska gälla i sin helhet och att inga ändringar, så kallade avsteg, ska införas i avtalet. Det framgår av förorden till avtalen och till AMA AF där det lyfts fram att även mindre ändringar kan medföra både ekonomiska och rättsliga konsekvenser som är svåra för parterna att överblicka.

 9. Entreprenadindex för juli 2019

  Nyhet

  Entreprenadindex är ett opartiskt och objektivt verktyg för att mäta kostnadsutvecklingen för installationer. Uppgifterna kommer från SCB och vi levererar Entreprenadindex kostnadsfritt till dig som medlem senast den 15:e månaden efter. Här kan ni se den senaste statistiken.

 10. Beräkningsfiler

  Webbsida

  Här finner du som är företagare och arbetsgivare beräkningsmallar som du behöver i din vardag! Beräkningsfilerna riktar sig främst till dig som arbetar på ett mindre eller medelstort installationsföretag.

Du är på sidan 1 av 13 Nästa sida