Hoppa till innehåll
Rensa söktext och filter
Ämnen
Innehållstyper
Årtal

57 träffar

 1. Vinn Håll Nollans nyinstiftade arbetsmiljöpris

  Nyhet

  Alla människor ska komma hem friska och oskadda från sina arbetsplatser. Håll Nollan vill därför uppmärksamma team som har gjort skillnad i arbetsmiljöfrågan inom bygg- och fastighetsbranschen, genom ett nyinstiftat arbetsmiljöpris. Tag chansen att nominera ett team som gjort ett bra arbetsmiljöarbete.

 2. Unik branschstatistik

  Nyhet

  Branschstatistik är en sammanställning över branschens bokslut för 2017, där vi har tagit fram ett branschsnitt med uppdelning efter företagsstorlek för att få fram ett antal nyckeltal. Syftet med rapporten är att vara ett hjälpmedel för dig som medlem, där du kan få en överblick över hur det går för ditt företag i jämförelse med övriga i branschen.

 3. Ett år sedan samhällsbyggnadsbranschen kraftsamlade efter #metoo

  Nyhet

  Idag är det på dagen ett år sedan bostadsminister Peter Eriksson samlade samhällsbyggnadsbranschen för en kraftsamling mot kränkande behandling i branschen. Mötet var ett resultat av #metoo och #sistaspikenikistan.

 4. Världstoalettdagen för en säkrare framtid

  Nyhet

  I dag, den 19 november, är det den officiella Världstoalettdagen, dagen då vi lyfter vikten av och ökar medvetandet kring säker sanitet. År 2018 saknar fortfarande en tredjedel av världens befolkning tillgång till en toalett och 2,1 miljarder lever utan ordentlig sanitet.

 5. Senaste nytt om elsäkerhet

  Nyhet

  Webbverktyget Säker El har nu uppdaterats för att förenkla vardagen för dig som användare och vi passade även på att dema verktyget under Elmässan i oktober. När det kommer till elsäkerhet, anser Installatörsföretagen att Arbetsmiljöverket ska ta sitt ansvar vid elsäkerhetsarbete.

 6. Installationsbranschen får ny utbildningspartner

  Nyhet

  Branschen skriker efter kompetenta medarbetare. I Sverige ska 600 000 bostäder byggas fram till 2025 och 800 000 lägenheter behöver renoveras – där läget är akut för 300 000 av dem. För att täcka upp för behoven skulle 10 000 personer behöva anställas i installationsbranschen redan idag. Kompetensbristen är ett faktum.

 7. Fortsatt stabil installationsbransch

  Nyhet

  Trots att prognosen för byggbranschen i stort visar på en nedgång, fortsätter installationsbranschen att gå som tåget. Branschen visar på en fortsatt stabil tillväxt där flera av de dominerande sektorerna ökar, samtidigt som bostadsbyggandet dämpas. Under 2019 väntas tillväxten dock att mattas av jämfört med årets nivå.

 8. konjunkturrapport-okt-2018.pdf pdf

 9. Konjunkturrapporten oktober 2018 presentation pptx

 10. Integrera solceller i taket

  Nyhet

  Energimyndigheten anser att Sveriges hustak har stor teknisk potential för solcellsutbyggnad. Vi håller med. Om solcellerna dessutom integreras i taken, är det väldigt kostnadseffektivt.

Du är på sidan 1 av 6 Nästa sida