Hoppa till innehåll
Rensa söktext och filter

Observera att du behöver logga in som medlem för att kunna ta del av allt innehåll.

Ämnen
Innehållstyper
Årtal

94 träffar

 1. Möte om klimatet med statsministern och bostadsministern

  Nyhet

  Installatörsföretagen har träffat statsministern och bostadsministern. Samtalet handlade bland annat om klimatutmaningen och bristen på medarbetare i branschen. Vid mötet närvarade även arbetsmarknads- och utbildningsministrarna.

 2. Nu spärras alla gamla ID06-kort

  Nyhet

  Den 21 januari 2020 spärrades alla gamla ID06-kort, det innebär att du inte längre kan använda ditt gamla ID06, utan är tvungen att byta till ID06 2.0.

 3. Högre elanvändning år 2045

  Nyhet

  Samhällsutvecklingen och klimatomställningen kräver mer el visar en rapport som Svenskt Näringsliv låtit göra. Prognosen visar på 60 procent högre elanvändning år 2045 jämfört med dagens behov. Det innebär en ökning av elanvändningen från dagens 126 TWh till 200 TWh.

 4. Stora legionelladagen

  World trade center, Klarabergsviadukten 70, Stockholm 12 mar 2020 08:30 - 12 mar 2020 15:00
  Kalender

  Torsdagen den 12 mars 2020 arrangerar Säker Vatten och Installatörsföretagen i samarbete med en rad andra organisationer och aktörer Stora Legionelladagen på World Trade Center i Stockholm.

 5. 25 miljoner i potten för ditt energieffektiviseringsprojekt

  Nyhet

  Sök medel till ditt projekt som bidrar till resurseffektivt byggande och boende. I Energimyndighetens fjärde utlysning för E2B2s andra programperiod, ligger hela 25 miljoner kronor i potten.

 6. Eftermarknad är nyckeln till framtidens affärer

  Nyhet

  Enligt Installatörsföretagens senaste rapport ”Dubbelt upp” förväntas tjänster och funktion stå för en kraftig ökning de närmaste åren. En betydande tjänst för att säkerställa funktion över tid blir service och underhåll av kundernas anläggningar.

 7. Tryggare energibesparingar med ny auktorisation

  Nyhet

  En ny auktorisation har lanserats inom teknisk förvaltning – energi. Det är EEF som står bakom auktorisationen och erbjuder nu Sveriges enda auktorisation för energieffektivisering. Den är framtagen för att säkerställa att energitjänster och energieffektiva produkter levereras till kunderna på ett tydligt sätt, med hög kvalitet och med klimatet och kundens bästa för ögonen.

 8. Nytt system för att leda ditt företag mot framgång

  Nyhet

  Har du också känt behov av bättre ordning och reda i företaget? Önskat att du hade mer motiverade medarbetare? Eller känna dig mer säker när du ska svara på kundernas frågor kring kvalitet, miljö eller arbetsmiljö?

 9. Förhandsboka Teknikhandboken VVS 2020

  Nyhet

  Nu kan du förhandsboka ditt exemplar av Installatörsföretagens Teknikhandbok VVS 2020. Boken innehåller till exempel branschregler, praktisk VVS-teknik, lagar och regler och mycket mera. Boken lanseras inom kort, men går att beställas redan nu.

 10. Nu tänds en ny stjärna

  Nyhet

  Den 21 november 2019 bytte den anrika föreningen AIE, the European Electrical Contractors' Association, namn. Den europeiska elorganisationen heter nu EuropeOn. Namnet valdes för att återspegla elsektors avgörande bidrag till elektrifiering och digitalisering i det europeiska samhället.

Du är på sidan 1 av 10 Nästa sida