Hoppa till innehåll
Rensa söktext och filter

Observera att du behöver logga in som medlem för att kunna ta del av allt innehåll.

Ämnen
Innehållstyper
Årtal

78 träffar

 1. 20 miljoner i potten för ditt energieffektiviseringsprojekt

  Nyhet

  Sök medel till ditt projekt som utvecklar energismarta tjänster, produkter och kunskap. Projektet ska bidra till ett energieffektivt och hållbart samhälle. I Energimyndighetens fjärde utlysning ligger hela 20 miljoner kronor i potten.

 2. Spännande trendspaning om installationsbranschen

  Nyhet

  I vår senaste omvärldsrapport finner du nyheter, trender och förutsättningar för installationsbranschen - kortfattat och överskådligt. Vad önskar kunderna, hur påverkas företagandet och hur gör vi affärer imorgon?

 3. Livstiden för de gamla ID06-korten förlängs

  Nyhet

  21 januari 2020 ersätter 20 juni 2019 som stängningsdag för det gamla ID06-systemet.

 4. Köper du in produkter utanför EU och säjer dem inom EU är importör

  Nyhet

  Är du importör utan att veta om det? Den som köper in byggprodukter utanför EUs inre marknad och säljer dem inom EU är importör. Den som köper och säljer produkter inom EUs inre marknad är distributör.

 5. Ledningar och diskmaskiner är största bovarna

  Nyhet

  Vanligast sker vattenskador i kök och badrum och då handlar det oftast om läckande ledningssystem. Det slår vattenskaderapporten fast som sammanfattar 22 246 vattenskador som visar på att ledningar och diskmaskiner är de största bovarna. Diskmaskiner som är tio år eller yngre står för närmare 20 procent av alla vattenskador i kök.

 6. Digital tillstånds- och kontrollista för heta arbeten

  Nyhet

  Har du ett giltigt certifikat för Heta Arbeten? Då har du nämligen även tillgång till den nya digitala tillstånd- och kontrollistan för Heta Arbeten. Den är framtagen för att höja säkerheten, effektivisera arbetet och för att underlätta ditt jobb som tillståndsansvarig ute på fältet.

 7. Interaktiv kalkyl hjälper dig att räkna ut återbetalningstiden för solcellsinvesteringen

  Nyhet

  Energimyndigheten har lanserat en interaktiv kalkyl som ska hjälpa dig att räkna ut återbetalningstiden för en solcellsinvestering utifrån dina förutsättningar. Kalkylen kan användas för solcellsinstallation på privatbostäder och näringsfastigheter.

 8. Analysera dina ekonomiska nyckeltal för ökad lönsamhet

  Nyhet

  För att få reda på om företaget går bra eller inte, kan en mer detaljerad information än bokslut behövas. Ett sätt är att använda sig av så kallade nyckeltal där nuläget mäts mot företagets uppsatta mål. Installatörsföretagen har tagit fram ett verktyg som räknar ut dina nyckeltal samt ger dig möjlighet att jämföra företaget mot unik branschstatistik.

 9. Frågor och svar rörande ID06 2.0

  Nyhet

  ID06 2.0 är här och du kan nu beställa de nya korten. Men har du, liksom många andra, obesvarade frågor om vad som gäller? Här har vi samlat flera frågor och svar som vi har fått om kortbytet.

 10. Nya säkra ID06 är på plats

  Nyhet

  Nya säkra ID06 är nu lanserade med en helt ny kortstandard samt ett mobilt ID06-kort. De nya korten möjliggör många lösningar som underlättar för dig och ditt företag för att säkerställa identiteter samt arbetsgivarsamband. De gamla korten upphör att gälla 20 juni 2019. Nu är det därför hög tid att byta kort!

Du är på sidan 1 av 8 Nästa sida