Hoppa till innehåll
Rensa söktext och filter
Ämnen
Innehållstyper
Årtal

41 träffar

 1. Ett år sedan samhällsbyggnadsbranschen kraftsamlade efter #metoo

  Nyhet

  Idag är det på dagen ett år sedan bostadsminister Peter Eriksson samlade samhällsbyggnadsbranschen för en kraftsamling mot kränkande behandling i branschen. Mötet var ett resultat av #metoo och #sistaspikenikistan.

 2. Företagsrådgivare, Stockholm

  Webbsida

  Vill du hjälpa företag inom elinstallationsbranschen att lyckas och växa? Som företagsrådgivare är du Installatörsföretagens ansikte utåt och ger medlemmarna råd och stöd, samt företräder branschen med syfte att stärka medlemmarnas lönsamhet och utveckling.

 3. SME-beredningen inom Installatörsföretagen

  Nordic Light Hotel, Vasaplan 7, 111 20 Stockholm 07 feb 2019 10:00 - 07 feb 2019 15:00
  Kalender

  Inom Föreningen Installatörsföretagen finns en småföretagarberedning som representerar de små och medelstora ägarledda medlemsföretagens intressen i föreningen.

 4. När måste du byta till vinterdäck?

  Nyhet

  När det är eller befaras bli vinterväglag behöver vi i Sverige använda vinterdäck eller dubbdäck. Här reder vi ut vilka datum som gäller för däckskifte samt vilka skillnader som finns mellan personbilar och tunga fordon.

 5. Företagsrådgivare, Göteborg

  Webbsida

  Vill du hjälpa företag inom installationsbranschen att lyckas och växa? Som företagsrådgivare är du Installatörsföretagens ansikte utåt och ger medlemmarna råd och stöd, samt företräder branschen med syfte att stärka medlemmarnas lönsamhet och utveckling.

 6. Eldningsförbud & Heta Arbeten

  Nyhet

  Det råder extrem torka i stora delar av landet och det föreligger eldningsförbud i de flesta kommunerna. Under gårdagen, den 25 juli, utökades dessutom förbudet till att omfatta alla typer av öppna lågor samt även privat mark. Detta kan komma att påverka dig som arbetar med Heta Arbeten.

 7. Vi finns här för dig hela sommaren

  Nyhet

  Några av er har redan gått på semester, för många är det snart dags och för vissa får den vänta ett tag till. Här hittar du kontaktvägarna till oss i sommar.

 8. 5 tips till dig som jobbar i sommar

  Nyhet

  I våras kändes det inte så viktigt med lång sommarsemester... eller tog du tidig ledighet, sparar dagarna till senare eller är ny på jobbet? Oavsett anledning, misströsta inte. Det finns flera enkla vägar till att få semesterfeeling trots att du ska jobba i sommar, vi har listat fem tips som ger dig den rätta känslan.

 9. Vi kommer till dig, se till att träffa oss!

  Nyhet

  Som medlem i Installatörsföretagen har du tillgång till en mängd nyttor för dig och ditt företag att använda er av varje dag. Du har en hel organisation i ryggen som kan hjälpa dig med allt ifrån mallar till rådgivning i knepiga entreprenadjuridiska frågor. Under oktober och november drar vi igång "Installatörsföretagens dag" och besöker tolv orter runt om i landet. Under en halvdag möts vi på en ort nära dig, där vi tar upp frågor som berör dig och ditt företagande.

 10. Smart elteknik för ett hållbart samhälle

  Nyhet

  Elrätt är ett samarbetsprojekt som sedan sju år samlar hela elbranschen. Det gemensamma målet för projektets parter – Installatörsföretagen, Sveriges Elgrossister SEG och Elrätt Leverantörerna – är att inspirera och visa möjligheterna med smart elteknik. Nu ska Elrätt visa att ny installationsteknik är ett måste för att vi ska nå klimatmålen.

Du är på sidan 1 av 5 Nästa sida