Hoppa till innehåll
Rensa söktext och filter

Observera att du behöver logga in som medlem för att kunna ta del av allt innehåll.

Ämnen
Innehållstyper
Årtal

39 träffar

 1. Entreprenadrätt Frösön

  Frösö Park, Frösön 04 sep 2019 13:00 - 04 sep 2019 16:30
  Kalender

  Installatörsföretagen i Mellersta Norrland bjuder in till två seminarier den 4 september.

  Vad ingår i Kontraktsarbetena? och
  Rättsfall och andra nyheter - föreläsare Fredrik Mejhert

 2. Ta chansen att visa vad branschen står för

  Nyhet

  Genom vårt samarbete Upplyst med Elektrikerna vill vi motivera, diskutera och reagera på de banderoller som elteknikbranschens framtida medarbetare firar sin student med. Därför har vi en tävling.

 3. Härskartekniker

  Umeå 18 jun 2019 11:30 - 18 jun 2019 13:30
  Kalender

  Härskartekniker och motstrategier. Identifiera och hantera. Föreläsare är Annica Hammar, Företagsrådgivare, Installatörsföretagen.

 4. Ett år sedan samhällsbyggnadsbranschen kraftsamlade efter #metoo

  Nyhet

  Idag är det på dagen ett år sedan bostadsminister Peter Eriksson samlade samhällsbyggnadsbranschen för en kraftsamling mot kränkande behandling i branschen. Mötet var ett resultat av #metoo och #sistaspikenikistan.

 5. När måste du byta till vinterdäck?

  Nyhet

  När det är eller befaras bli vinterväglag behöver vi i Sverige använda vinterdäck eller dubbdäck. Här reder vi ut vilka datum som gäller för däckskifte samt vilka skillnader som finns mellan personbilar och tunga fordon.

 6. Eldningsförbud & Heta Arbeten

  Nyhet

  Det råder extrem torka i stora delar av landet och det föreligger eldningsförbud i de flesta kommunerna. Under gårdagen, den 25 juli, utökades dessutom förbudet till att omfatta alla typer av öppna lågor samt även privat mark. Detta kan komma att påverka dig som arbetar med Heta Arbeten.

 7. Vi finns här för dig hela sommaren

  Nyhet

  Några av er har redan gått på semester, för många är det snart dags och för vissa får den vänta ett tag till. Här hittar du kontaktvägarna till oss i sommar.

 8. 5 tips till dig som jobbar i sommar

  Nyhet

  I våras kändes det inte så viktigt med lång sommarsemester... eller tog du tidig ledighet, sparar dagarna till senare eller är ny på jobbet? Oavsett anledning, misströsta inte. Det finns flera enkla vägar till att få semesterfeeling trots att du ska jobba i sommar, vi har listat fem tips som ger dig den rätta känslan.

 9. Vi kommer till dig, se till att träffa oss!

  Nyhet

  Som medlem i Installatörsföretagen har du tillgång till en mängd nyttor för dig och ditt företag att använda er av varje dag. Du har en hel organisation i ryggen som kan hjälpa dig med allt ifrån mallar till rådgivning i knepiga entreprenadjuridiska frågor. Under oktober och november drar vi igång "Installatörsföretagens dag" och besöker tolv orter runt om i landet. Under en halvdag möts vi på en ort nära dig, där vi tar upp frågor som berör dig och ditt företagande.

 10. Smart elteknik för ett hållbart samhälle

  Nyhet

  Elrätt är ett samarbetsprojekt som sedan sju år samlar hela elbranschen. Det gemensamma målet för projektets parter – Installatörsföretagen, Sveriges Elgrossister SEG och Elrätt Leverantörerna – är att inspirera och visa möjligheterna med smart elteknik. Nu ska Elrätt visa att ny installationsteknik är ett måste för att vi ska nå klimatmålen.

Du är på sidan 1 av 4 Nästa sida