Hoppa till innehåll

Frågor vi arbetar med

Om Installatörsföretagen

Vi arbetar aktivt för att höja installationsbranschens status. Genom vårt opinionsarbete skapar vi, tillsammans med medlemsföretagen, intresse och kunskap om vår bransch. Våra medlemmar är entreprenörer, arbetsgivare och företagare verk­samma inom branschen för tekniska installationer.

Vi är en idédriven och medlemsstyrd bransch- och arbetsgivarorganisation som tror på företagande och kraften i entreprenörskapet. Vi är experter inom våra områden och drivs av att göra skillnad för medlemsföretagen. Därför finns vi i medlemsföretagens vardag och vi jobbar för deras framtid.

Vi har en glödande passion för installatörers möjlighet att skapa morgondagens samhälle. Vår verksamhet fokuseras på medarbetarrelationer, branschutveckling, opinionsbildning och lobbying för företagens villkor. Via din företagsrådgivare får du service och stöd i din roll som arbetsgivare, företagare och entreprenör.

Påverkansarbete

Medlemmarnas intressen tillvaratas genom bland annat påverkansarbete samt information till myndigheter, politiker och en bred allmänhet om branschens betydelse för ett modernt samhälle och människorna i det.

Debattartiklar

Remisser

Installatörsföretagen bjuds även in att svara på remisser i olika frågor. Remisserna besvaras både i eget namn och tillsammans med andra organisationer.

Relaterade nyheter

Utökad support på mail och telefon

19 mars 2020

Corona För att möta medlemmarnas behov av ökat stöd med anledning av coronaviruset, så har Installatörsföretagen beslutat om utökad support på mail och telefon från och med måndag 23 mars.

Coronaviruset skapar mörka orosmoln i branschen

18 mars 2020

Corona Hos Installatörsföretagen har statistik över produktionsbortfall börjat trilla in. Den visar på en abrupt nedgång. Redan i dagsläget får vi rapporter om projekt som skjuts på framtiden och arbetsplatser som stängs för installationsarbeten inom både entreprenad och service.

Vi vill veta vad du tycker

04 mars 2020

Medlemskap Varje år frågar vi på Installatörsföretagen dig som medlem vad du tycker om vår verksamhet och ditt medlemskap. Vi gör det för att kunna utveckla verksamheten, leverera medlemsnytta och bygga ett starkt varumärke. Årets medlemsundersökning pågår under perioden 10-31 mars...
Är du nöjd med innehållet på denna sida?

Tack för din feedback!

Antingen har du nyligen lämnat feedback på sidan eller så gick något fel, försök igen senare.

Tack för din kommentar!

Just nu kan du inte lämna en kommentar, försök igen senare.