Hoppa till innehåll

Digital kommunikatör, Stockholm (vikariat)

Om Installatörsföretagen

Vi söker en digital kommunikatör till Installatörsföretagens kommunikationsavdelning. Du ansvarar för innehållet på vår externa webbplats och producerar vårt nyhetsbrev.

I uppdraget ingår att redigera, skapa och publicera engagerande innehåll riktat till olika målgrupper - tillsammans med den övriga organisationen. Uppföljning av aktiviteter och återrapportering till organisationen är naturliga delar av arbetet.

Hos oss blir du en del av Installatörsföretagens kommunikationsavdelning, som idag består av sex medarbetare. Vi hjälps åt, vilket ger dig stöd i vardagen men också kräver flexibilitet.

Kompetenser

Du är lyhörd för digitala trender och kan omsätta dessa efter organisationens förutsättningar. Som person är du strukturerad, samarbetsinriktad och har erfarenhet av att leda och inspirera andra medarbetare för att tillsammans skapa en bra användarupplevelse för våra målgrupper.

Du är en god skribent som är van vid att skriva engagerande texter för olika målgrupper och van vid att diskutera och redigera andras texter.

Du har förståelse för vad det innebär att arbeta i en demokratiskt styrd organisation.

Utbildning och erfarenhet

Du har en relevant högskoleutbildning eller motsvarande och erfarenhet av att arbeta praktiskt med digital kommunikation, SEO och mätning/uppföljning.

Du är van vid att arbeta med olika CMS, EpiServer är ett krav (minst version 7), verktyg för nyhetsbrev och bildredigering i Photoshop. Det är meriterande om du har erfarenhet av digital analys.

Vårt erbjudande

Välkommen till en organisation och bransch där mycket händer. Det är installatö­rerna i våra medlemsföretag som gör Sveriges satsningar på en klimatomställning, ny teknik och energieffektivisering möjlig.

Du blir en del av ett engagerat och kunnigt team. Vårt kontor ligger på Södermalm i Stockholm med närhet till både kommunikationer och ett rikt utbud av lunchrestauranger samt olika gym och joggingstråk. Flexibilitet i dina arbetstider gör att det är lätt att kombinera arbete och fritid, liksom ett utvecklat digitalt arbetssätt.

Installatörsföretagen eftersträvar mångfald och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Anställningsform och ansökan

  • Skicka din ansökan snarast till Installatörsföretagens HR-ansvarig Hanna Frid på hr@installatorsforetagen.se, dock senast den 25 september 2020. Intervjuer sker löpande.
  • Tillträde 1 november 2020 eller tidigare.
  • Tjänsten är ett föräldravikariat till och med den 31 december 2021.
  • Vid frågor kontakta kommunikationschef Henrik Fahlgren på henrik.fahlgren@in.se eller 072-217 43 75.