Hoppa till innehåll

Installationsteknik

Installationsteknik

Installationsteknik
Ny elsäkerhetslag
En ny elsäkerhetslag trädde ikraft den 1 juli 2017. Här kan du få en snabb överblick av vad lagen innebär och även få fördjupad kunskap.
VVS-teknik
VVS står för värme, ventilation och sanitet. VVS-tekniken omfattar de tekniska systemen/installationerna i byggnader som har till uppgift att på ett energieffektivt sätt svara för...
Digitalisering och BIM
Digitaliseringen påverkar allt fler områden i samhället. Byggnadsinformationsmodellering (BIM) innebär att en 3D-modell skapas i byggprocessen.
Data/tele
Tele, data och säkerhetsområdet är ett av marknadens mest expansiva områden och därmed ett viktigt fokusområde för oss inom Installatörsföretagen. Med ständigt nya tekniker och fler...
Nyheter

Solceller i fokus på Elmässan

11 september 2019

Installationsteknik Vill du veta mer om solceller? Eller höra vad som gäller just nu av ledande experter inom området? Hur som helst är detta en möjlighet du inte får missa. Du som besökare kommer att kunna ta del av ett gediget seminarieprogram där du får chansen att möta branschens absolu...

Spännande trendspaning om installationsbranschen

10 juni 2019

Rapporter I vår senaste omvärldsrapport finner du nyheter, trender och förutsättningar för installationsbranschen - kortfattat och överskådligt. Vad önskar kunderna, hur påverkas företagandet och hur gör vi affärer imorgon?

Få stipendium för ditt projekt inom elteknik

04 mars 2019

Installationsteknik Har du en idé som kan utveckla elteknikbranschen? Genom Schneiderfonden kan du ansöka om stipendium för ditt projekt inom elteknikområdet. I år uppmärksammas särskilt projekt med hållbarhetsfokus inom områdena smarta hem, connected homes och energieffektivisering.

Många moderna installationer i nya Nationalmuseum

01 mars 2019

Installationsteknik Nationalmuseum har renoverats under fyra år, där över 3 000 personer och femtio yrkesgrupper har arbetat med renoveringen. Kulturarvet möter avancerad teknik. Den mest omvälvande förändringen i Nationalmuseums långa historia är snart till ända. Missa inte SVTs film som h...

Vem ska få årets Elsäkerhetspris?

15 oktober 2018

Elsäkerhet Nu är det dags att nominera till STFs Elsäkerhetspris. Passa på att skicka in en medarbetare eller en organisation som du tycker bidrar lite extra till svenskt elsäkerhetsarbete.
Kalender
 1. 20
  nov

  Frukostmöte - Nyköping

  Blommenhof hotell, Nyköping
  Lokal/distrikt

  Välkommen på frukostmöte!

 2. 21
  nov

  OBS Fullbokat Seminarium - Viktiga frågor när du har privatperson som kund!

  Bromma
  Företagande

  Installatörsföretagens regionala förening i Stockholm bjuder in till seminarium - Viktiga frågor när du har privatperson som kund.

 3. 21
  nov

  AdminEL

  Drottninggatan 89
  Företagande

  Engagerade medarbetare

  Personalen den viktigaste resursen i ett installationsbolag!

  Vill du veta mer om hur du kan öka engagemanget bland din medarbetare? Hur kan ett systematiskt arbete med personalhandbok skapa mer ordning och reda samt skapa förutsättningar för att behålla personalen ni utbildat och satsat på. Vi ger dig en inblick hur IN:s medarbetarguide hjälper dig i detta arbete. Vidare kommer vi även att ge exempel på hur man kan knyta nyckelpersoner till företaget genom stegvis ökande incitament att stanna kvar.

 4. 21
  nov

  Regionalt möte - Sund konkurrens

  Linköping
  Lokal/distrikt

  Välkommen till regionalt möte för att jobba med frågor, åtgärder och verktyg för en sund konkurrens i bygg- och anläggningssektorn.

 5. 22
  nov

  Frukostmöte - Motala

  Hotell Nostalgi, Motala
  Lokal/distrikt

  Välkommen på frukostmöte!

Är du nöjd med innehållet på denna sida?

Tack för din feedback!

Antingen har du nyligen lämnat feedback på sidan eller så gick något fel, försök igen senare.

Tack för din kommentar!

Just nu kan du inte lämna en kommentar, försök igen senare.