Hoppa till innehåll

Lönsamhet

Företagarfrågor, Visa alla

Att vara företagare är komplext, det är mycket som påverkar din vardag men även din framtid. Här hittar du information och verktyg för att öka lönsamheten i dina uppdrag och i företaget.

Seminarieserie om lönsamt företagande
Vår seminarieserie om lönsamt företagande fokuserar på förändringen i omvärlden samt hur vi ytterligare kan engagera vår medarbetare.
Nyheter

Möjligheter och åtgärder i coronas fotspår

18 maj 2020

Arbetsgivarfrågor Många medlemsföretag har påverkats av coronapandemin. Inbromsningen har gått fort för vissa. Samtidigt har andra företag inte blivit märkbart drabbade ännu, men känner oro för framtiden. Installatörsföretagen har sammanställt ett material med tips på hur du som företagar...

Höstens konjunkturrapport är här

01 november 2019

Branschfrågor Installatörsföretagens tar fram konjunkturrapporter två gånger om året – och nu är Konjunkturrapporten för hösten 2019 här! Rapporten, som tagits fram i samarbete med analysföretaget Navet Analytics, visar på hur ett bra marknadsläge nu mattas av beroende på den lågkonju...

Vad känner du till om SBUF?

29 oktober 2019

Ekonomi Svenska Byggbranschens Utvecklingsfond (SBUF) som vi äger tillsammans med Sveriges Byggindustrier, Byggnads, Ledarna och Seko vill ställa sju frågor till dig.
Är du nöjd med innehållet på denna sida?

Tack för din feedback!

Antingen har du nyligen lämnat feedback på sidan eller så gick något fel, försök igen senare.

Tack för din kommentar!

Just nu kan du inte lämna en kommentar, försök igen senare.