Hoppa till innehåll

Företagande

Under företagande kan du bland annat hitta entreprenadjuridisk rådgivning, vägledande texter kring verktyg och mallar, lönsamhetssnurra och annat material som du behöver för att göra din vardag enklare och ditt företag mer lönsamt. Du hittar detta via menyn.

Vårt uppdrag är att synliggöra kunskaps- och teknikinnehållet i installatörens leverans och dess värde för kunden samt skapa förutsättningar för att installatören ska ha goda möjligheter att leda och utveckla morgondagens entreprenader och tjänster inom samhällsbyggandet. Stödet vi erbjuder finns inom olika områden.

Enklare vardag
Underlätta det vardagliga arbetet i din verksamhet genom att ta del av våra uppskattade mallar och vägledande texter inom tre fokusområden: Bättre affärer, Bättre arbetssätt och Bättre projekt.
Entreprenadjuridik & affärsavtal

Installatörsföretagen och dess medarbetare arbetar i branschen och har därför god kunskap om de juridiska frågor som du stöter på i ditt företagande. Hos oss får du juridisk rådgivning, utbildning och hjälpmedel. Dessutom arbetar vi långsiktigt för sunda arbetsvillkor i branschen.

Företagsekonomi

Ta del av hjälpmedel vi tagit fram för dig och ditt företag.

Lönsamhet

Här hittar du verktyg för att öka lönsamheten i dina projekt och i företaget.

MEDLEMSSIDA

Du måste logga in för att se innehållet

Denna sida innehåller mer information som är tillgänglig för Installatörsföretagens medlemmar. Logga in nedanför för att komma åt all information, underliggande sidor och blanketter.

Eller kontakta våra företagsrådgivare för att bli medlem.

  • Kollektivavtal och branschinfo
  • Rådgivning, guider och handböcker
  • Dokumentmallar och blanketter