Hoppa till innehåll

Företagarservice

Företagande

Under företagande kan du bland annat hitta entreprenadjuridisk rådgivning, vägledande texter kring verktyg och mallar, lönsamhetssnurra och annat material som du behöver för att göra din vardag enklare och ditt företag mer lönsamt. Du hittar detta via menyn.

Arbete i Europa

Den inre marknaden med fri rörlighet för varor, tjänster, kapital och personer, är en av grundstenarna i EU-samarbetet och ska leda till ökad tillväxt och ekonomisk utveckling i såväl Sverige som i Europa. Nu finns alla möjligheter för din verksamhet att dra nytta av Sveriges medlemskap i EU. För dig som vill ta denna affärsmöjlighet har vi sammanställt informationen på dessa sidor.

Nyheter Visa fler →

Ny överenskommelse om arbetstidsförkortning

13 februari 2018

Arbetsrätt, Arbetsmarknadsinfo

Parterna har nu kommit överens om en gemensam tolkning av när tiden för arbetstidsförkortningen tjänas in. Den nya partsgemensamma tolkningen är att den lediga tiden tjänas in under avsättningsåret (intjänandeåret), och den lediga tiden ska sedan läggas ut under uttagsåret. Detta är alltså en förändring av den tidigare tolkningen där tiden ansågs tjänas in löpande under uttagsåret.

Stora rabatter för medlemmar

13 februari 2018

Medlemsförmåner

IN Rabatt är en inköpsportal med förmånliga ramavtal för Installatörsföretagens medlemmar. Idag är cirka 40 olika leverantörer som är anslutna till IN Rabatt.

–Det är allt från factoring till företagshälsovård, men jag skulle väl säga att den röda tråden är att de på något sätt hjälper företag i installationsbranschen, säger Johan Lysholm, försäljningsansvarig på IN-Rabatt.

Nytt avtal med Ford

13 februari 2018

Medlemsförmåner

Med ett nytt rabattavtal med Ford täcker nu IN Rabatt in några av de populäraste bilarna bland våra medlemsföretag. Transit-bilar, som är de populäraste servicebilarna bland våra medlemsföretag får en rabatt om 13-16% och Ford Mondeo, som är en av de populäraste tjänstebilarna får en rabatt om 14%.