Hoppa till innehåll

Nyheter

Installatörsföretagens nyheter inom olika kategorier kan även filtreras på år.

Inkopplat: För att locka unga till branschen

30 april 2020

Utbildning och karriär Youtubekanalen Inkopplat är platsen där vi möter morgondagens medarbetare. Under år 2020 lanserar vi 15 nya avsnitt som andas fart, fläkt och en stor portion humor. Programledare är influensern Hampus Hedström och till sin hjälp att installera och genomföra utmaningarna ...

Installationsavtalet prolongeras

29 april 2020

Arbetsgivarfrågor Med anledning av det extraordinära läge som coronaviruset orsakat i samhället i allmänhet, och på svensk arbetsmarknad i synnerhet, har vi på Installatörsföretagen enats med Svenska Elektrikerförbundet (SEF) om att prolongera Installationsavtalet.

Informera om ångerrätten på rätt sätt

29 april 2020

Entreprenadjuridik Om du ingår avtal med konsumenter på ett sätt som gör att avtalet omfattas av en lagstadgad ångerrätt är det viktigt att du informerar konsumenten om ångerrätten på rätt sätt. Vi har tagit fram en steg-för-steg-guide för att hjälpa dig.

Leder Boverkets förslag till lägre energianvändning?

20 april 2020

Branschfrågor Syftet med individuell mätning och debitering av värme är att få till ett förändrat beteende och därmed minskat energibehov. Frågan är dock om Boverkets förslag på föreskrifter och allmänna råd om energimätning i byggnader verkligen leder till detta. Om individuell mätni...

Dags bestämma årets sommarsemester

17 april 2020

Arbetsgivarfrågor Semesterlagen, kollektivavtalen och företagets rutiner kring semestern gäller på samma sätt i år som tidigare år, trots det pågående virusutbrottet, och det är hög tid att hantera årets huvudsemester.
Föregående sida Du är på sidan 2 av 38 Nästa sida