Hoppa till innehåll

IN ledningssystem för hela installationsbranschen

Säkerhet/Larm

08 juni 2020

Med IN Ledningssystem kan du enkelt bygga upp ett ledningssystem direkt på webben för ditt eget företag. IN Ledningssystem är gjort för att möta kraven på ledningssystem som finns i ISO-standarderna för kvalitet, miljö och arbetsmiljö. Dessutom har vi nu inarbetat vad som krävs för anläggarfirma brandlarm och inbrottslarm.

I ledningssystemet finns färdiga länkar till mallar och blanketter som ingår i IN Dokumentmallar. Länkar till dina egna molnlagrade dokument kan du enkelt lägga till själv. Med IN Ledningssystem får du och dina medarbetare alltid tillgång till ledningssystemet, antingen i mobilen eller på datorn.

I IN Ledningssystem ingår även lagar och andra krav, som ger dig tillgång till aktuella lagar och föreskrifter som gäller för installationsbranschen. Här finns även förtecknat gällande branschstandarder (köpes separat).

Med IN Ledningssystem Bas kan du bygga ett komplett ledningssystem. Vill du dessutom få tillgång till ett komplett ärendehanteringssystem, för exempelvis larmavvikelser, och ett kompetensverktyg kan du välja IN Ledningssystem Plus. Vill du dessutom ISO-certifiera ledningssystemet erbjuder vi IN Q Certifiering.

På 2½ minut får du veta mer om IN Ledningssystem, klicka här.