Hoppa till innehåll

Korttidspermittering – vad gäller egentligen?

Arbetsgivarfrågor, Visa alla

28 maj 2020

Tillväxtverket fortsätter att gå ut med ny information och ändrade tolkningar kring korttidsarbete/korttidspermittering på mer eller mindre daglig basis. Installatörsföretagen hjälper dig i denna informationsdjungel.

Vi på Installatörsföretagen har samlat information om arbetsgivarfrågor, entreprenadjuridik och företagande med anledning av coronaviruset, allt för att göra din situation så tydlig och enkel som möjligt i denna situation.

Ett område där det fortsätter att hända mycket är förutsättningar för och regelverket kring korttidspermittering/korttidsarbete. Vi uppdaterar vår information löpande och det är därför viktigt att du fortsätter gå in på våra sidor om corona.

Coronaviruset – information till dig som medlem

Spela video

Vad innebär korttidspermittering?