Hoppa till innehåll

Välkommen till din nya regionala förening

Om Installatörsföretagen

08 januari 2020

Nu är de elva regionala föreningarna äntligen på plats! Välkommen in till just din regionala förenings sida. Där kommer din regionala förening att samla all information som är relevant för just din region.

Vid årsskiftet utökades medlemskapet i Installatörsföretagen för några medlemmar genom att alla företag nu är medlemmar i en regional förening.

Nytt för dig som har ett VVS-företag

Det som är nytt för dig som har ett VVS-företag och inte har varit med i en regional förening tidigare, är att du nu är medlem i en regional föreningen. Sedan årsskiftet är det nämligen obligatoriskt med ett medlemskap i en regional förening för Installatörsföretagens samtliga medlemsföretag.

Fördelar med att engagera sig regionalt

Det finns många fördelar med att vara med i en regional förening. Tillsammans skapar vi en gemenskap regionalt och bygger ett starkt lokalt engagemang genom olika aktiviteter och kurser. Vi arrangerar medlemsträffar och skapar nätverk för exempelvis projektledare, administratörer och chefer. Du kan även ta del av prisvärda eller fria utbildningar nära dig, inom exempelvis entreprenadjuridik, lönsamhet med mera.

Nya regionala sidor

Nu har vi skapat nya regionala sidor här på webben. Där kommer din regionala förening att samla all information som är relevant för just din region. Du kan bland annat läsa om avgiftsmodellen, hitta kontaktuppgifter till styrelsen, se kommande möten med mera.

Tveka inte att höra av dig till din regionala förening om du har några frågor.
För frågor om ditt medlemskap eller andra frågor som rör Installatörsföretagen, kontakta din lokala företagsrådgivare.

Medlemsservice

Oavsett typ av fråga är du alltid välkommen att kontakta din företagsrådgivare.