Hoppa till innehåll

Gratis! Beställ nya dekaler till servicebilen

Om Installatörsföretagen

01 december 2019

Du vet väl att du som medlem i Föreningen Installatörsföretagen har möjlighet att visa upp ditt medlemskap på exempelvis dina servicebilar? Det är ett sätt för företaget att påvisa seriositet, att ni har kollektivavtal och sjysta villkor för era anställda. Vi går i god för företaget kan man säga, genom att ni har beviljats medlemskap hos oss.

I dagarna skickade vi ut ett brev till alla medlemmar med ungefär samma innehåll som i den här nyheten, tillsammans med ett antal bildekaler. Vill du beställa fler dekaler är det givetvis helt kostnadsfritt.

Obs!

Du måste logga in för att kunna beställa dekalerna.
Logga in här.

Nya dekaler

Vi har nu tryckt upp nya beständiga bildekaler som ska hålla färg och form i tio år. Vi har även lagt till en devis för att ytterligare understryka företagets seriositet ”För din trygghet är vi medlemmar i Installatörsföretagen”.

Bygga varumärke

Tillsammans med ditt företag vill vi bygga varumärket Installatörsföretagen. Har ni en gammal logga från EIO eller VVS Företagen som sitter på bilen, hemsidan eller någon annanstans – se nu till att byta ut dessa. Vi förstår att ni fortfarande kan känna stolthet över de gamla varumärkena, men de finns faktiskt inte längre. Börja med att sätta upp de nya bildekaler som vi har tagit fram!

Kontakta oss

Har du några funderingar vänder du dig till din lokala företagsrådgivare som befinner sig på något av våra elva regionkontor, från Skellefteå i norr till Malmö i söder.

Medlemsservice

Oavsett typ av fråga är du alltid välkommen att kontakta din företagsrådgivare.