Hoppa till innehåll

Har du koll på allt inom avtalsförsäkringar och pensioner?

Arbetsgivarfrågor

26 november 2019

Dags för julklapp till dig själv, eller någon annan som har ett viktigt uppdrag på företaget? Prenumerera på nyhetsbreven om avtalsförsäkringar och pensioner. Vi har här sammanställt vilka nyhetsbrev som kan vara bra att hålla koll på.

Det kan ibland kännas övermäktigt att hålla sig informerad om allt som en arbetsgivare måste kunna och göra enligt lagar, avtal och förordningar. Då är det klokt att säkerställa att få påminnelser och nyheter via nyhetsbrev i särskilda frågor.

Precis som du får Installatörsföretagens nyhetsbrev med aktuell information för dig som är medlem, kan du med andra nyhetsbrev hålla dig uppdaterad om era skyldigheter när det gäller avtalsförsäkringar och pensioner till de anställda.

Finfa, Svenskt Näringslivs försäkringsinformation för arbetsgivare, har exempelvis ett sådant nyhetsbrev som tar upp aktuella ämnen om avtalsförsäkringar och pensioner. Här prenumererar du du på de breven.

Även de två bolag som administrerar företagets avtalsförsäkringar har egna nyhetsbrev för er som arbetsgivare. Collectum har ett nyhetsbrev för dig som administrerar tjänstemännens pensioner via Collectums internetkontoret eller arbetar med ITP-administration på annat sätt.

Foras nyhetsbrev för företag innehåller nyheter, påminnelser och viktig information för dig som administrerar arbetarnas pensioner och försäkringar. Det skickas ut ungefär åtta gånger per år.