Hoppa till innehåll

Ny webbkurs: Hjälp dina kunder att bli energismarta

Utbildning och karriär

02 oktober 2019

Nu har du möjlighet att gå webbkursen Energismart installatör kostnadsfritt. Kursen lär ut hur du kan agera för att kunderna ska kunna använda energi på ett smart och hållbart sätt.

Kursen Energismart installatör är en bra möjlighet för dig att utbilda dig och dina medarbetare i energifrågor när ni vill och var ni vill. Utbildningarna är interaktiva med filmade inslag, övningar och kompletterande texter. När utbildningen är avslutad har du bland annat fått:

  • konkreta energitips
  • förslag på genomförande

Kursen passar både företag som är nybörjare och de som redan har kommit en bit på väg. Utbildningen är producerad av Energimyndigheten tillsammans med Installatörsföretagen.

- Den här kursen hjälper dig som installatör i kontakten med kunder och kan bidra till att ditt företag utvecklas till ett energitjänsteföretag på sikt. Vår branschs unika kunskaper om energieffektiva val är något som kunderna har stor nytta av när de ser över sin energianvändning, säger Hans Nyblom, affärsutvecklingsansvarig på Installatörsföretagen.

Läs mer här