Hoppa till innehåll

Fotografering i din vardag

Om Installatörsföretagen

02 oktober 2019

Arbetar du med något spännande projekt som vi kan komma och besöka? Det kan vara allt ifrån en helt vanlig byggarbetsplats till att ni ska byta ut belysningen i en karusell på ett tivoli eller en rördragning till en spektakulär fontän. Hur som helst vill vi komma ut till din arbetsplats tillsammans med en fotograf. Du får ta del av bilderna och vi kan även fota annat som ni vill ha för egen användning helt gratis såklart.

Installatörsföretagen verkar som ett stöd för dig i din vardag. Nu ska vi ut i din verklighet och fotografera för att i bild spegla hur den här branschen faktiskt ser ut inom alla teknikgrenar – elektriker, vvs-montörer, fiberinstallatörer, ventilationstekniker, projektledare, ingenjörer med flera. Oavsett teknikgren är vi intresserade av att komma i kontakt med dig.

Vi kommer till dig

Vi kommer ut till din arbetsplats och fotar ert pågående arbete. I gengäld får du ta del av bilderna samt att ni kan önska särskilda bilder som ni själva har användning av. Det kan exempelvis vara foton på era bilar, arbetsmoment eller porträttfoton som tas på samma plats. Allt helt kostnadsfritt såklart.

Vi önskar att fotograferingen sker nu under oktober – så hör av dig så snart som möjligt om du vill veta mer.