Hoppa till innehåll

Vi laddar för Elmässan i norr

Elinstallation, Visa alla

23 augusti 2019

Du som är installatör eller driver en elfirma har säkert varit i kontakt med installationer av laddningsstationer för elfordon. Och det kommer bara att öka. Politiska beslut, klimatfrågan och den tekniska utvecklingen hos fordonstillverkarna kommer troligen att göra elfordon ännu mer eftertraktade.

Genom att elfordon kan laddas upp i det egna hemmet, öppnas en stor marknad för elinstallationsbranschen. Det finns därför all anledning att tro att installationer av laddningsstationer för elfordon kommer att vara en attraktiv affär för ditt företag under en överskådlig tid.

- Installationer av laddningsstationer för elfordon är en ny marknad för många elinstallationsföretag. I Installatörsföretagens nya handbok tar vi dig genom hela processen, från affär till underhåll. Tanken är att du ska kunna använd denna handbok i ditt dagliga arbete”, säger Fredrik Sjödin, expert installationsteknik och elsäkerhet på Installatörsföretagen.

På Elmässan Norr i Umeå den 28 augusti klockan 15.15 på elscenen, lanserar Fredrik Sjödin Installatörsföretagens nya handbok ”Installation av laddningsstationer för elfordon” som riktar sig direkt till dig som är installatör. Följ med på en spännande dragning om handbokens innehåll. Alla deltagare på seminariet får dessutom ett gratis exemplar av handboken.

Du kan även beställa den via IN Förlag

Psst! Du har väl inte missat Installatörspodden och avsnittet som handlar om just laddstationer? Lyssna här