Hoppa till innehåll

Installatörsföretagen i Almedalen

Om Installatörsföretagen

05 juli 2019

Många samtal och möten under årets Almedalsvecka handlade om klimat- och energifrågor, vilket ligger oss nära. Genom vårt deltagande i olika paneler och samtal flyttade vi fram våra positioner och stärkte vårt varumärke. Efter den här veckan vet många fler vilka vi är och vad installationsbranschen har för betydelse.

Se kortfilmen ovan där vår vd Ola Månsson sammanfattar vår medverkan i Almedalen.

Installatörsföretagen var på plats under Almedalsveckan, där vi bland annat arrangerade ett seminarium tillsammans med Elektrikerförbundet kring hur du kan ändra kulturen i en traditionell bransch. Vi anordnade även rundabordssamtal och medverkade som paneldeltagare vid ett flertal seminarium.

Läs mer om vårt deltagande i Almedalen i våra sociala kanaler:

Almedalsartiklar kopplade till vår bransch

"Mer installation - mindre bygg" - Byggvärlden.se

”Installationsbranschen kliver upp på Almedalsscenen” - VVS Forum