Hoppa till innehåll

Skapa ett webbanvändarkonto

Medlemskap, Visa alla

08 maj 2019

För att komma åt allt material som ligger bakom inloggning här på Installatörsföretagens webbplats behöver du vara medlem eller kund hos oss, samt ha ett webbanvändarkonto. Här går vi igenom steg för steg hur du skapar ett sådant konto.

Som medlem hos Installatörsföretagen har du tillgång till en mängd verktyg, mallar, förmåner och rabatter för ett bra och lönsamt företagande. En del innehåll kommer du åt utan att logga in. Men för att kunna nyttja alla delar behöver du skapa ett webbanvändarkonto och logga in. Samma sak gäller för dig som är eller vill bli kund hos oss. Du måste skapa ett konto för att logga in och komma åt dina tjänster.

Om du inte redan har skapat ett konto gör du det enkelt genom att fylla i uppgifterna i formuläret nedan och inom någon minut så är du igång. Har du glömt lösenordet kan du alltid skicka efter ett nytt.

Skapa ett webbanvändarkonto, steg för steg

  1. Se till att du har ditt företags organisationsnummer till hands.
  2. För att du ska få tillgång till alla medlemsförmåner behöver du även ha tillgång till ditt företags medlemsnummer i Svenskt Näringsliv. Det står på fakturan eller kontakta oss så hjälper vi dig.

> Till formuläret för att skapa ett webbanvändarkonto

Mina sidor

Du kan se dina uppgifter under Mina sidor, då du loggat in. Du kan själv hantera dina kontaktuppgifter, din befattning och prenumerationer på nyhetsbrev.

Under Mina sidor har du också

  • Möjlighet att skriva ut medlemsbevis och ladda ner kollektivavtal
  • En översikt över vilka abonnemangstjänster du har
  • Möjlighet att se företagets adressuppgifter

Rutiner för rensning av personuppgifter

Syftet med rutiner för rensning är att säkerställa att vi inte sparar användarkonton som inte längre nyttjas och att du som har ett konto kan använda det på bästa sätt.

Rutinen för rensning innebär att användarkonton som inte nyttjas på ett år, det vill säga där du som användare inte har loggat in på några av våra tjänster under ett år, kommer att raderas.

Har du frågor kan du gärna ta del av Vanliga frågor och svar eller kontakta oss via info@installatorsforetagen.se.