Hoppa till innehåll

Vi byter driftmiljö för webben

Serverunderhåll

13 april 2019

Vi flyttar webbplatsen installatorsforetagen.se till en ny driftmiljö den 15-16 april 2019. Under arbetet kan tillfälliga driftstörningar uppstå.

Vi arbetar ständigt med att förbättra webbplatsen och en viktig del är att säkra upp långsiktighet för drift, förvaltning och utveckling. Därför genomför vi nu ett arbete med att flytta webbplatsen installatorsforetagen.se och alla tjänster till en ny driftmiljö.

Arbetet kommer att ske under måndag 15 april till tisdag 16 april 2019. Under den perioden kommer vi inte att arbeta redaktionellt med att publicera nyheter och annat innehåll. Det är möjligt att logga in och använda webbplatsen som vanligt, även om tillfälliga driftstörningar kan uppstå.

Har du frågor är du välkommen att kontakta Andreas Parsbro eller Marie Fagerholm.