Hoppa till innehåll

Få hjälp av en expert på området

Om Installatörsföretagen, Visa alla

07 mars 2019

Välj inom vilket område din fråga gäller så ser du vilka företagsrådgivare som är mest insatta och kan ge kunnig hjälp.

- I vårt arbete med att öka kvaliteten och effektivisera vår rådgivning har vi nu driftsatt funktionen "Vad behöver du hjälp med" på vår hemsida, säger Anders Gustin. Här kan du enkelt välja inom vilket område din fråga gäller och då se vilken eller vilka företagsrådgivare som är mest insatta i just det området som du behöver hjälp med.

Dessutom listas dessa expertområden på respektive företagsrådgivares sida. Områdena går att klicka på, och även då framgår vilka andra företagsrådgivare som är mest insatta inom samma ämne.

expertområden.jpg

Här kan du läsa om fler förbättringar som vi genomfört 2019:

Vi vidareutvecklar succesivt våra digitala lösningar, med syfte att förbättra upplevelsen och öka nyttan. Kontakta oss gärna om du har frågor, hittar något som fungerar mindre bra eller har förslag på förbättringar.