Hoppa till innehåll

Gamla ID06-kort spärras i juni

Region mitt, Visa alla

27 januari 2019

Nya ID06 2.0 är nu en realitet. Sedan augusti 2018 har företag kunnat ansluta sig till det nya kortet och från oktober 2018 kunde de nya korten beställas. Den 20 juni 2019 upphör de gamla ID06-korten att fungera och fram till dess ska alla byta till de nya säkra ID06-korten.

Minimässa om ID06

I september 2018 gjorde ID06 en uppskattad turné med minimässor runt om i landet för att informera om det nya säkra sättet att ansluta företag och individer till ID06-systemet. I mars genomförs en ny turné med minimässor i Linköping, Karlstad, Stockholm, Göteborg, Malmö och Luleå.

På mässorna ges information kring hur anslutning och kortbeställning går till samt kring de övriga funktioner som ingår i ID06-systemet. ID06-ackrediterade partners deltar med information kring och demonstration av sina lösningar för arbetsplatsen och visar hur du beställer det nya ID06-kortet 2.0.

Inbjudan med mer information hittar du här