Hoppa till innehåll

Du har väl tecknat ett PUB-avtal om Säker El?

Säker El, Visa alla

24 januari 2019

Använder du Säker El för att administrera ditt egenkontrollprogram? I så fall måste du teckna ett så kallat PUB-avtal med Installatörsföretagen. PUB-avtalet är nödvändigt för att ditt företag ska leva upp till GDPR-lagstiftningen.

Företag som inte tecknar PUB-avtal kommer inte kunna fortsätta använda Säker El. Har du inte tecknat något PUB-avtal, eller är osäker om ditt företag redan gjort det, kontakta Fredrik B Sjödin. Kontaktuppgifter finner du längre ner på sidan.

De företag som inte tecknat PUB-avtal senast 2019-03-01 kommer tyvärr att avregistreras som användare av Säker El.

Tidigare nyheter
 • Du har väl tecknat ett PUB-avtal om Säker El?

  Nyhet

  Använder du Säker El för att administrera ditt egenkontrollprogram? I så fall måste du teckna ett så kallat PUB-avtal med Installatörsföretagen. PUB-avtalet är nödvändigt för att ditt företag ska leva upp till GDPR-lagstiftningen.

 • Har du fått en påminnelse om att signera ett PUB-avtal för Säker El?

  Nyhet

  I maj gick ett informationsmail (PUB-avtal) ut till alla användare av webbverktyget Säker El. Nu i dagarna har ett påminnelsemail gått ut till de medlemmar som inte har signerat PUB-avtalet. GDPR har nu trätt i kraft, vilket ställer krav på personuppgiftsbehandlingar.

 • Infomail till användare av Säker El

  Nyhet

  Om ditt företag är användare av webbverktyget Säker El har ni nyligen fått ett informationsmail från Installatörsföretagen. Det är mycket viktigt att ni tar del av denna information då ni i Säker El har noterat personuppgifter som kommer att beröras av den nya dataskyddsförordningen GDPR.

 • Ny avtalsmall för elinstallatörstjänster lanseras

  Nyhet

  I och med den nya elsäkerhetslagstiftningen har ett behov uppstått av att kunna erbjuda tjänsten att erhålla en elinstallatör för regelefterlevnad till företag som själva inte har tillgång till någon sådan. Det är en ny marknad som öppnat sig för medlemsföretag och intresset har varit stort.

 • Dags att byta till nya ID06-kort

  Nyhet

  För att säkerställa en sund konkurrens i byggbranschen har säkerhetsnivån på ID06-korten höjts, så att identiteten hos arbetsgivare och medarbetare säkerställs. Du behöver därför teckna nya ID06-avtal och införa de nya säkrare korten.