Hoppa till innehåll

Unik branschstatistik

Branschfrågor, Visa alla

04 december 2018

Branschstatistik är en sammanställning över branschens bokslut för 2017, där vi har tagit fram ett branschsnitt med uppdelning efter företagsstorlek för att få fram ett antal nyckeltal. Syftet med rapporten är att vara ett hjälpmedel för dig som medlem, där du kan få en överblick över hur det går för ditt företag i jämförelse med övriga i branschen.

I rapporten kan du se separat statistik över VVS- respektive elföretag, sammansatt statistik över hela vår medlemskår samt statistik över hela branschen. Då ingår även de företag som inte är medlemmar i Installatörsföretagen samt respektive delområde.

Installationsbranschen utvecklas positivt och vi kan se en långsam förbättring av rörelseresultatet över tid för våra medlemsföretag.

- Genom vår branschunika statistik kan du som medlem få en överblick som du inte kan få någonstans, säger Reijo Mustonen som är branschekonom på Installatörsföretagen.

Sidan innehåller mer information, du måste logga in för att kunna ta del av branschstatistiken. Logga in här.