Hoppa till innehåll

Vi finns här för dig

Medlemskap

14 december 2018

"Nu är det jul här i vårt hus..." Här hittar du kontaktvägarna samt öppettider till vår medlems- och entreprenadjuridiska rådgivning under julen.

Vi har två nummer som du som medlem alltid bör ha inlagda som snabbval i din telefon. Det handlar om medlemsservice och entreprenadjuridik.

  • Servicetelefonen nås via växeln: 08-762 76 00
  • Entreprenadjuridisk rådgivning: 08-762 75 15
  • Båda numren nås alla helgfria vardagar mellan kl 08.00-16.30

Entreprenadjuridisk rådgivning

Kortare rådgivning ingår i din medlemsavgift. I de flesta fall räcker den rådgivning som ingår i medlemsavgiften för att ge det stöd som behövs. Om det skulle krävas mer omfattande arbete än det som ingår i medlemsavgiften kan vi hänvisa dig till kunniga och erfarna advokater, som kan företräda dig som ombud. Vid domstolstvister kan du ofta få ersättning för en stor del av advokatkostnaderna genom rättsskyddet i din företagsförsäkring.

Medlemsservice via telefon

Genom att kontakta någon av våra kunniga företagsrådgivare får du snabb vägledning kring en fråga eller fundering som du har. Rör det entreprenadjuridiska frågor ringer du i första hand rådgivningsnumret ovan.

Vi vill passa på att önska dig en riktigt god jul och ett gott nytt år!

Relaterat
  • Vi skänker pengar för tryggare liv

    Nyhet

    Tillgång till rent vatten är en grundläggande mänsklig rättig­het och något som vi i västvärlden tar för givet. Ändå saknar 2,1 mil­jarder männi­skor världen över till­gång till rent vatten och 3,1 miljoner dör årligen till följd av smut­sigt vatten, brist på toa­letter och dålig kun­skap om hygien. Det måste till en förändring där ingen kan göra allt, men alla kan göra något. Vi vill vara en del av den förändringen.