Hoppa till innehåll

Hanterar ditt företag prisfiler från flera olika grossister i ert affärssystem?

Produkter och tjänster

30 november 2018

Tycker du, som många andra, att det är tidskrävande vid uppdateringar av prisfilen? Genom att ha ett abonnemang på IN grossistprisfil så blir din vardag inom elteknik så mycket enklare. Med alla priser samlade på ett och samma ställe får du bättre överblick med ett klick.

Med IN Grossistprisfiler får ditt företag en effektivare hantering vid inläsning av prisuppdateringen från totalt åtta grossister - i en och samma prisfil!

Prisfilerna finns idag i versionerna Kalkyl EL samt Faktura EL. De bygger på E-nummerbanken och innehåller GNP-priser med tillhörande rabattkod från åtta olika grossister. Prisfilerna är anpassade till de flesta affärs- och kalkylsystem som finns i branschen.

Skaffa ett abonnemang till ditt företag genom att klicka på länken nedan och få bättre överblick redan idag!