Hoppa till innehåll

Så gör du när kunden inte betalar

Entreprenadjuridik

31 oktober 2018

Obetalda fakturor kan vara ett stort problem, särskilt för mindre företag. Förutom att det utgör en belastning på kapitalflödet är det också minst sagt surt att utföra ett arbete utan att få betalt för det. Vi har därför tagit fram denna vägledning för hur du kan göra så att du får betalt.

I processen för att få en kund att betala mot sin vilja är det väldigt viktigt att kunna påvisa vem som hävdat vad och när. Vår första rekommendation är därför att sköta allt skriftligt, såväl avtalsskrivning som korrespondens, och att spara kopior.

Sidan innehåller mer information, för att kunna se detta krävs inloggning.
Logga in här.

Entreprenadjuridik

Vi svarar på dina frågor inom entreprenadjuridik. Kontakta oss gärna på vårt telefonnummer för entreprenadrättsrådgivning +46 8 762 75 15.